trauke Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Sveiki vyrai aš turiu grudų sandeli ir norečiau sužinoti įkainius už valima antrini, grudų saugojima menesiui 1t kaina pakrovima iš aruodu?
voras Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 taigi pats skaiciuok kiek tau kainuoja, tada ziurek kiek gali dar uzdeti, kad dar kruopelyte ir uzdirbtum, o suzinot kitaip ne neisivaizduoju kaip. privesk zmogui grudus iki standarto tokio ir tokio jei jam pas tave bus pigiau nei elevatoriuje tada klientu turesi, jei ne tada teks imtis kitos veiklos
VIRGILIJUS Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 ...gal kai kas tiks traukei ..v.ž. aš pats nuomoju ir už 1ton, moku 20Lt.. į tai įeina : pirminis valymas, jei reikia džiovint, džiovinimas ,su savu kuru,pakrovimas Į bokštus, ventiliavimas, o pasiimu iki naujo derliaus... na kaip bet kaip šiemet tai prašauta , reikėjo grūst viską nuo kombaino tiesiai pardavimui, bet ....
trauke Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Man atsipirktu už laikima ir jei reike biski padžiovinti 12LT gal kam reike dar turiu 30t laisvos vietos.
Betygala Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Ar nesumaisei kiekio? Ar tikrai tik 30 t vietos? O beje kuris krastas?
trauke Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2008 Pas mani visi aruodai po 30t ir vienas tusčes as esu iš raseiniu raj
trauke Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Ne as esu ūkininkas ir turiu sandeli nuosava.
M&M Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Ar nesumaisei kiekio? Ar tikrai tik 30 t vietos? O beje kuris krastas? 30t tai juokelis...tik tarp kaimynu manau apsimoka ieskot norinciu, o is toliau vezt tikrai ne...
trauke Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 6, 2008 Dab įra bevei pilnai užkriautas 600t o tik laisvos 30t liko.
VIRGILIJUS Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Dab įra bevei pilnai užkriautas 600t o tik laisvos 30t liko. ..įdomu, kuriam čia krašte
VIRGILIJUS Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Raseiniu raj toli , kad arčiau , tai būtų galima kai ką derint
Guest rromas Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Raseiniu raj toli , kad arčiau , tai būtų galima kai ką derint Virginijau ar pazysti Roma is salamiescio jis gyvena prie pasto
VIRGILIJUS Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Raseiniu raj toli , kad arčiau , tai būtų galima kai ką derint Virginijau ar pazysti Roma is salamiescio jis gyvena prie pasto ..į PM
Guest rromas Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Raseiniu raj toli , kad arčiau , tai būtų galima kai ką derint Virginijau ar pazysti Roma is salamiescio jis gyvena prie pasto ..į PM Nesupratau
Aloyzas Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 asmenine zinute.. PM po virgilijaus zinute susirask ir jam zinute nusiusi
VIRGILIJUS Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2008 Raseiniu raj toli , kad arčiau , tai būtų galima kai ką derint Virginijau ar pazysti Roma is salamiescio jis gyvena prie pasto ..į PM Nesupratau .. taigi ,,Romukas prie pašto -, žino visas kaimelis ,- o apie Romą prie pašto, jau reik galvot
trauke Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Sveiki vyrai gal kam reike grudų išvalu?
ausrius Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Medžiotojams pasiūlyk, manau tikrai neatsisakys
ricardaas Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Medžiotojams pasiūlyk, manau tikrai neatsisakys aš taip kasmet darau...net konkurencija tarp medžiotojų atsirado,visiems reikia
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti