Jump to content

95 proc. objektyvi agroverslo svetainių statistika


Laikrodininkas

Recommended Posts

Sveiki dar kartą visiems. Jeigu pamenta, skelbiau apklausą, bet, kaip pasirodė, balsavo tik 14 vartotojų. Suprantama, kad negaliu ja vadovautis, nes čia per mealiai, reikėtų, kad būtų prabalsavę bent jau apie 300 žmonių. Na nesvarbu. Bet gal jums pravers info, kurią surinkau per šitas dvi savaites.

Susisiekiau ir su ministerija ir su kai kuriom kitom svetainėm. tai štai. Man info suteikė valstietis.lt chebra. Negalvojau, kad sureaguos išvis į prašymą pateikti bent jau kažką info. Ten redaktorius pasiūlė pasižiūrėti į www.alexa.com, kuri panašiai skaičiuoja, kaip ir Google analytics. Bet pasitikėti skaičiais visiškai nereikėtų, nes tipo yra 5 proc. paklaida. Bet man jau čia kažkas į naudą. Dabar jums pateikiu, ką išrinkau iš jų, bet gal galit atsiųsti dar kokius nors žemdirbystės svvetainių adresus, tada pridėtume ir kitas. Įmetu lentelę, kur nurodyta svetainės vieta pasaulio mastu, o skliausteliuose yra lankomumo pasikeitimas procentais (gaila, kad nerodo tikslaus unikalių vart. skaičiaus) per tris paskutinius mėnesius.

Valstietis.lt: vieta 340,548 (+ 249 %)

zemesukis.com: vieta 656,512 (+ 14 %)

manoukis.lt: vieta 921,417 (- 9 %)

zum.lt: vieta 1,093,995 (- 27 %)

vic.lt: vieta 1,204,379 (- 18 %)

ukioklubas.lt: vieta 2,479,360 (+ 77 %)

ukininkas.lt: vieta 3,896,000 (+ 33 %)

up.lt: vieta 4,218,966 (- 20 %)

http://www.alexa.com/data/details/traff ... esukis.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui uz infa alexa pats jau senai naudojuosi tik kazkaip senai ja besinaudojau ir visai buvau pamirses ja. Valstietis dabar labai stipriai sustiprejo, kazkada buvau pirmas. Bet ten chebra gerai padirbejo atsinaujino ir t.t. liko daug patrauklesni nei seniau. Beto laikrastis ir liks laikrasciu. Profesionalus rasytojai ir zurnalistai ir t.t. su tokia komanda daug stipriau galima dirbti nei musu atveju :) kaip sakant yra kam rasyti unikalius straipsnius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Realiai tai dar ne viską susirinkau. bet pastebėjau, kad vis dėlto trūkumas tų svetainių. Nėra kažkokio išbaigtumo nė vienoj. Jeigu vienoj yra forumas, tai nėra naujienų. Kitoj yra naujienos - nėra forumo. Čia aišku irgi klausimas, ar forumas reikalingas prie naujienų, nes norėdamas būti viskuo, gali niekuo nebūti. Tokia jau ta internetinė žiniasklaida.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas tai taip. Su laikraščiais čia vargu ar įmanoma varžytis, nes vis dėlto juose dirba pakankamai daug žmonių, stiprūs pardavimo skyriai, vadyba. Norint perspjauti, reikia daugybės investicijų ir personalo. Visa tai savo referate rašau. Baisiai pačiam įdomu pasidarė, kai tik pradėjau. O juk iš pradžių tik susigalvojau temą. Galvojau, kad nieko tokio, greit susitvarkysiu :))

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...