Jump to content

Laikrodininkas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Laikrodininkas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tas tai taip. Su laikraščiais čia vargu ar įmanoma varžytis, nes vis dėlto juose dirba pakankamai daug žmonių, stiprūs pardavimo skyriai, vadyba. Norint perspjauti, reikia daugybės investicijų ir personalo. Visa tai savo referate rašau. Baisiai pačiam įdomu pasidarė, kai tik pradėjau. O juk iš pradžių tik susigalvojau temą. Galvojau, kad nieko tokio, greit susitvarkysiu )
  2. Realiai tai dar ne viską susirinkau. bet pastebėjau, kad vis dėlto trūkumas tų svetainių. Nėra kažkokio išbaigtumo nė vienoj. Jeigu vienoj yra forumas, tai nėra naujienų. Kitoj yra naujienos - nėra forumo. Čia aišku irgi klausimas, ar forumas reikalingas prie naujienų, nes norėdamas būti viskuo, gali niekuo nebūti. Tokia jau ta internetinė žiniasklaida.
  3. Sveiki dar kartą visiems. Jeigu pamenta, skelbiau apklausą, bet, kaip pasirodė, balsavo tik 14 vartotojų. Suprantama, kad negaliu ja vadovautis, nes čia per mealiai, reikėtų, kad būtų prabalsavę bent jau apie 300 žmonių. Na nesvarbu. Bet gal jums pravers info, kurią surinkau per šitas dvi savaites. Susisiekiau ir su ministerija ir su kai kuriom kitom svetainėm. tai štai. Man info suteikė valstietis.lt chebra. Negalvojau, kad sureaguos išvis į prašymą pateikti bent jau kažką info. Ten redaktorius pasiūlė pasižiūrėti į www.alexa.com, kuri panašiai skaičiuoja, kaip ir Google analytics. Bet pasitikėti skaičiais visiškai nereikėtų, nes tipo yra 5 proc. paklaida. Bet man jau čia kažkas į naudą. Dabar jums pateikiu, ką išrinkau iš jų, bet gal galit atsiųsti dar kokius nors žemdirbystės svvetainių adresus, tada pridėtume ir kitas. Įmetu lentelę, kur nurodyta svetainės vieta pasaulio mastu, o skliausteliuose yra lankomumo pasikeitimas procentais (gaila, kad nerodo tikslaus unikalių vart. skaičiaus) per tris paskutinius mėnesius. Valstietis.lt: vieta 340,548 (+ 249 %) zemesukis.com: vieta 656,512 (+ 14 %) manoukis.lt: vieta 921,417 (- 9 %) zum.lt: vieta 1,093,995 (- 27 %) vic.lt: vieta 1,204,379 (- 18 %) ukioklubas.lt: vieta 2,479,360 (+ 77 %) ukininkas.lt: vieta 3,896,000 (+ 33 %) up.lt: vieta 4,218,966 (- 20 %) http://www.alexa.com/data/details/traff ... esukis.com
  4. Tas tiesa, subjektyvumo tam tikras laipsnis visada išlieka ir išliks. Juk jeigu tokį patį klausimą užduotume kitame forume, ten žmonės irgi trauktų į savo pusę. To neišvengsi. Pridėjau balsavimą. Vėliau reikės pridėti kitą klausimą, o po to dar kitą. Tad tada susidarys vaizdas. Agrozonos neįtraukiau, nes, kaip pamačiau, ten priklauso ji valstiečių laikraščiui. Svetaine apleista jau nuo kovo mėnesio, tad net ir vertinti nėra ką. Pridėjau tik valstietis.lt, kuris gyvas, kaip ir gyvas yra manoukis.lt. Bei kitos svetainės.
  5. Tikiuosi, kad Jūs žemdirbiai man padėsite bent jau savo balsavimu. Labai prašau vengti simpatijų ir antipatijų, nes informacijos reikės referatui. Tad klausimas pirmasis būtų toks.
  6. Arba tada reikia neįtraukti zemesukis.com. Gal tada bus išvengta per didelio subjektyvumo.
  7. Na, bent jau man, kaip žurfako studentui, matyti, kad zemesukis.com informacija pasenusi. Gal čia kokios nors kitos priežastys, kodėl? Gal tiesiog porižiūrintieji svetainę dirba iš idėjos, todėl ne visada laiko tikriausiai turi atnaujinti informaciją. Kol kas iš tų išvardintų geriausiai atrodo manoukis ir valstietis. Ukininko patarėjo purlapyje apskritai kažkoks nesusipratimas, nes informacija tik š laikraščio. Ir tai ne viską duoda skaityt. Žemės ūkio rūmuose beveik savaitę stebbiu info, tai ten irgi lėtapėdžiai. O dėl balsavimo tai tikriausiai čia nieko gero nesigaus. Savi prabalsuos, kad geriausia ir objektyvumo jokio nebus.
  8. Tai gal būtų galima kokį balsavimą čia padaryti. Arba bent jau standartizuoti kaip nors vertinimus. Na, nė neįsivaizduoju. Gal moderatoriai galėtų paskelbti balsavimą? Pavyzdžiui, kaip sužinoti, kur yra daugiausia naudingos informacijos žemdirbiams, gal apskritai galima suskirstyti privalumus ir trūkumus, pvz. skelbimai, informacija, navigacija ir panašiai. manau, kad taip būtų naudinga. Pavyzdžiui, manoukis.lt atrodo gerokai senstelėjusiu dizainu, bet info lyg ir nebloga. Daugelyje svetainių atsikartoja ta pati informacija, kaip ir kitose. nma.lt išvis daugiau tik valstybiniai pranešimai. Būtų įdomu sužinoti jūsų žemdirbių nuomonę. O gal kas nors turite kiek kuri svetainė turi lankytojų ir pan. Gal vertėtų iš zemesukis.com skaitytojų sudaryti tam tikrą balsavimą?
  9. Sveiki mieli žemdirbiai. Esu, kaip sakoma, vargšas studentas ir šiuo metu žurfake rengiu vieną darbą apie svetaines, tad reikia Jūsų pagalbos. Man labai svarbu sužinoti, kokios yra svetainės Lietuvoje žemės ūkio tema. Kaip vertinate vienas ir kitas. Kokie yra vienų privalumai, o kokie trūkumai. Be galo padėtumėte referatui. Robertas
×
×
  • Create New...