Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta

prieš gerą savaitė nupurškiau sulfato tirpinto. kvietukai patamsėjo biškį, dabar žada lietaus, ar yra pramės dar išberti ir granuliatą? Aišku azotas dar niekam nepakenkė..

Paskelbta

prieš gerą savaitė nupurškiau sulfato tirpinto. kvietukai patamsėjo biškį, dabar žada lietaus, ar yra pramės dar išberti ir granuliatą? Aišku azotas dar niekam nepakenkė..

Aš salietros vakar vakare prieš lietų užmečiau dar.

Paskelbta

manau tu teisus,nes ir pas mane ta pati beda po fungicido ir augimo reguliatoriaus

as turiu bandiminiam lauke uzsmeigtas gaireles kur nebuvo galima det reguliatoriaus ir fungicido tai ten tikrai zalesni, o manau, kad gelstelejo nuo augimo reguliatoriaus, nes buvo per sausa kada purskem.

Paskelbta

Kaip veisle hamlet?Pas mane labai zemi, jau varpas meta ir lapukai labai mazi ir varpa nekazka pasirode kolkas.Cia normalu? Naudota tik stabilanas, tresta npk 250 salietra 250 am sulfatu 130, Kasas ir mikroelementai

Paskelbta

Kaip veisle hamlet?Pas mane labai zemi, jau varpas meta ir lapukai labai mazi ir varpa nekazka pasirode kolkas.Cia normalu? Naudota tik stabilanas, tresta npk 250 salietra 250 am sulfatu 130, Kasas ir mikroelementai

jei varpos nekazka tai toks ir derlius bus.

Paskelbta

Pas mane taip pat hamletas spridzio dydzio ir jau veliavinis,varpa uzciuopiama.200 kg.kompleksiniu16-16-16, 250ltr. kaso,200 kg.salietra ir du purskimai 10 karbamido,1ltr. mikroferto ir 4 kg.magnio sulfato. pagal varpos dydi sprendziant derlius bus nekazkas...Plius nesuprantu ar sausra ar ligos...post-633-0-41276700-1465738274_thumb.jpg

Paskelbta

Su kokiu indeliu toks derlius buna?

npk 8-20-30 - 300 kg/ha fiziniu, azoto veiklia - 200 kg/ha, amonio sulfatas, du reguliatoriai, fungicidai bent du ir mikrikai - magnio sulfatas, manganas, šiemet dar cinką naudojau, bet ne hamletui.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...