Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
tai niekas nekeitę nordstenui įvorių pavarų dėžei??

Męs irgi planavom guolius dėti, bet kai skubiai reikėjo, tai iš kaprolono įvores ištekinom. Atlaikė pernai visą sėją, ir dabar gerai laiko. Vėliau gal guolius bandysim sudėt...

Paskelbta
bet tai vistiek kazką darėte, kad guolį užmauti ant to šeškančio velenuko??

tekinom ivores kurios maunasi ant asies ir kisasi i guoli ir viskas. o paskui tekinom guolvietes ir vsio

• po 3 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
bet esu kazkur girdejes kad ju darbinis greitis iki 20km/h. manot gali but tiesa?

su iškelta tai taip 20km/h... :lol: jei per lauka sėjant tokiu greičiu tai kažka pamesi 100%.. :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta
bet esu kazkur girdejes kad ju darbinis greitis iki 20km/h. manot gali but tiesa?

su iškelta tai taip 20km/h... :lol: jei per lauka sėjant tokiu greičiu tai kažka pamesi 100%.. :D

Be sėjalkos tokiu greičiu bielkis per dirvą praskridęs kaži ar vairuotojo nepamestų :D
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
tai jeigu per dirvą pereita vieną kartą su akėčiom tai ir ant 10km/h pamestum, bet jei dirvą išdirbi du kartus su germinatorium, su nauju traktorium tai nieko nejauti :icon-rolleyes:

Ir butinai su nauju traktoriumi, nes sena traktoriu dirva isspjaus ir bus po dirbimu... :lol:

• po 3 savaičių...
Paskelbta
tai jeigu per dirvą pereita vieną kartą su akėčiom tai ir ant 10km/h pamestum, bet jei dirvą išdirbi du kartus su germinatorium, su nauju traktorium tai nieko nejauti :icon-rolleyes:

Ir butinai su nauju traktoriumi, nes sena traktoriu dirva isspjaus ir bus po dirbimu... :lol:

aš kalbėjau apie kratymą :eusa-doh: nejaugi taip mintis buvo užslėpta?

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...