Jump to content

Traktorininko teises (nauji duomenys)

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
..taigi sūnus gavo TR-1 , bet pavarčiau , kad tik su t-25:t-40 galima , o gal aš ne taip kai ką suprantu,su MTZ jau vsio :( reikia TR-2, o jei sustabdo policija su kokiu 100 arkliu ir pakiši TR-1, kaip į tai reaguoja :icon-question:

Viskas paprasta arba vietoj susimoki arba bauda...už tai, kad važinėji be teisių :icon-mrgreen:

Paskelbta
..taigi sūnus gavo TR-1 , bet pavarčiau , kad tik su t-25:t-40 galima , o gal aš ne taip kai ką suprantu,su MTZ jau vsio :( reikia TR-2, o jei sustabdo policija su kokiu 100 arkliu ir pakiši TR-1, kaip į tai reaguoja :icon-question:

Viskas paprasta arba vietoj susimoki arba bauda...už tai, kad važinėji be teisių :icon-mrgreen:

..o traktoriuko ant platformos neišsiveš 1-2 savaitėm "pasaugot" iki teismo sprendimo :icon-question:

Paskelbta

Savininkui bauda 2500lt, vairuojanciam nebeatsimenu keli simtai.kviecia trala ,veza i aikstele,2 savaites panasiai lauki teismo ir sumoje apie 4000lt.Pigiau jau teises isigyti....

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...