gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 24, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 24, 2008 sveiki,gal kas esat susidure su t-16mg hidraulikos siurbliu?esme tame,kad mano senasis sudilo jau,teko pirkt nauja.taciau is naujo naudos jokios,dar blogiau,kame problema?beje,siek tiek neatitiko tvirtinimas,ir slangu pajungimas,nes sake litagroj kad identisku senajam(bulgariskas)senai nebegamina.kas turit kokiu minciu patarkit.naujojo siurblio marke ns 10-10.o senojo neaisku nes nusitrynus lentele.
sigis Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pamatuok tepalo slėgį po siurblio ir po skirstytuvo.
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Tokia pat problema mum buvo su MTZ. Problema paskirstytojo vožtuve greičiausiai bus.
sigis Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Ant vožtuvo bus užsiplakęs griovelis. Jei nedaug, užteks nušlifuoti staklėmis, jei griovelis gilus, teks aptekinti vožtuvą ir taipogi nušlifuoti. Reikia atkreipti dėmesį, kad vožtuvas galvutėje taip pat turi sklandžiai slankioti.
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 su paskyrstymu manau viskas ok,nes pabandziau tiesiai is siurblio pajunkt i cilindra,tj kaip duoti kruopu iki dugno,tai kuzava vos pajudina tuscia net nepakelia iki galo.ar negali but koks sukimas i kita puse?ant seno rodykle yra o ant sito ne.plius pajungiau slanga is tepalo bakelio i skyle su uzrasu vchod,tai nieko nesidaro tik bakelis burbuliuoja,o po to slangas vietom apkeiciau,kur parasyta iejimas isejima,tada veikia,bet kaip rasiau mazas slegis.vairui uztenka,o sienapjoves nepakelia.ka daryt????????????????????????????????????????
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 beje,senas veike geriau uz nauja.gal najasis nuo kokio t-25?litagroj sedi tikri bambukai,uzgarantavo kad tikrai tiks,o grazint jau neina,nes tvirtinimo skyles truputi pakoregavau
sigis Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2008 Kažkaip nesu matęs rodyklės, bet siurblio markėje L raidė nurodo kairįjį sukimą. Pvz.: NŠ 10L
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 tj va dar info pridesiu:senasisis siurblys sukasi pries laikrodzio rodykle,yra rodyklike,o ant naujojo nera rodyklikes,tj is kur man zinot i kuria naujajam priklauso suktis?naujojo marke НШ-10-10-З.patarkit
sigis Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 tj va dar info pridesiu:senasisis siurblys sukasi pries laikrodzio rodykle,yra rodyklike,o ant naujojo nera rodyklikes,tj is kur man zinot i kuria naujajam priklauso suktis?naujojo marke НШ-10-10-З.patarkit Naujasis yra dešiniojo sukimo, kadangi nėra L raidės. Tačiau turi būti pažymėtas tepalo įėjimas. Sukant už velenėlio, žiūrint į įėjimo angą, dantračiai turi suktis ne į centrą - į išorę. Palygink naują ir seną.
Povilas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 tj va dar info pridesiu:senasisis siurblys sukasi pries laikrodzio rodykle,yra rodyklike,o ant naujojo nera rodyklikes,tj is kur man zinot i kuria naujajam priklauso suktis?naujojo marke НШ-10-10-З.patarkit Naujasis yra dešiniojo sukimo, kadangi nėra L raidės. Tačiau turi būti pažymėtas tepalo įėjimas. Sukant už velenėlio, žiūrint į įėjimo angą, dantračiai turi suktis ne į centrą - į išorę. Palygink naują ir seną. o kaip universalus zymimas?
sigis Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2008 tj va dar info pridesiu:senasisis siurblys sukasi pries laikrodzio rodykle,yra rodyklike,o ant naujojo nera rodyklikes,tj is kur man zinot i kuria naujajam priklauso suktis?naujojo marke НШ-10-10-З.patarkit Naujasis yra dešiniojo sukimo, kadangi nėra L raidės. Tačiau turi būti pažymėtas tepalo įėjimas. Sukant už velenėlio, žiūrint į įėjimo angą, dantračiai turi suktis ne į centrą - į išorę. Palygink naują ir seną. o kaip universalus zymimas? A yr y tokių
Povilas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 tj va dar info pridesiu:senasisis siurblys sukasi pries laikrodzio rodykle,yra rodyklike,o ant naujojo nera rodyklikes,tj is kur man zinot i kuria naujajam priklauso suktis?naujojo marke НШ-10-10-З.patarkit Naujasis yra dešiniojo sukimo, kadangi nėra L raidės. Tačiau turi būti pažymėtas tepalo įėjimas. Sukant už velenėlio, žiūrint į įėjimo angą, dantračiai turi suktis ne į centrą - į išorę. Palygink naują ir seną. o kaip universalus zymimas? A yr y tokių jei zymejime yra raide U, tai toks siurblys universalus. tiek, kad norint pakeist sukimo puse teks ji isardyt ir perrinkt
voras Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 keiciasi kryptis ir neuniversaliam
Usurinis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Keistis tai keičiasi bet po kiekvieno ardymo prarandi dalį slėgio, juk namuose taip neperinksi kaip gamykloje. Siurblys kuris reikalingas (pagal katalogą) НШ10Е-3Л. Nuo T-25 netinka sukimo pusė. Tinka MTZ 50, 82 ir DT-75 siurbliai.
varstelis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Keistis tai keičiasi bet po kiekvieno ardymo prarandi dalį slėgio, juk namuose taip neperinksi kaip gamykloje. Siurblys kuris reikalingas (pagal katalogą) НШ10Е-3Л. Nuo T-25 netinka sukimo pusė. Tinka MTZ 50, 82 ir DT-75 siurbliai. jei gerai supratau ir gerai pamenu tai ten 2 siurbliai vienas paskui kita vienas vairui kitas hidraului jei hidraulinis vairas.
marazas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2008 man kazkaip atrodo kad vakarietiskas tepalo siurblys turetu tikt. Kadangi man irgi vieno reik, tai ziurejau siek tiek. Beda kad kaina apie 1000lt reik sneket su tais kurie hidraulikos dalimis prekiauja.
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 28, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2008 taip.ten 2 siurbliai vienas paskui kita,vyrai,kas galit padet ar perrinkt(neteko tokio dalyko daryt,nors ta traktoriu vos ne po varzteli buvau pazeres)ar gal kas norit pamainyt i man tinkama,ar bent paprotinkit ka ten sukeis jame reik kad pasikeistu kryptis.gaila ismest,nemazai lt palikau uz ji. :oops:pas mane vairas hidraulinis,todel ir siurblys dvigubas
AlMar Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 Nuimk dangtelį ir sukeisk vietomis dantračius su visom ašim ir viskas. Kur užrašyta vchod jungiasi paėmimas iš bako o kur vychod šlanga į skirstytuvą.
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 gerai,ryt isardysiu,as kazkaip isivaizdavau kad reiktu korpusa kazkaip apsukti,bet jei tik dantracius uzteks sukeist,tai juo geriau
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 o asiu diametras vienodas?????????????
marazas Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2008 jei blogai surinksi labiausiai tiketina jog salnika pramus
sigis Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 o asiu diametras vienodas?????????????Vienodumo tai vienodas, o kad ir būtų nevienodas, vis tiek keliama su visomis įvorėmis. Nesuklysk su guminėmis detalėmis. Jos, berods, neperkeliamos, tačiau nesu tuo tikras.
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 jau isardziau,ten atrodo viai viskas paprasta,rezultatas bus vakare dabar pietus
gedulis9 Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2008 viska perrinkau,sukasi dabar kaip priklauso,kur parasyta vchod ziurint i skyle ir sukant pries lakrodzio rodykle danrasiai sukasi is centro i isore,taciau....JOKIO EFEKTO. lygiai tas pats kaip pries ardyma.ka blogai surinkau?ten nelabai yra ka sumaisyt
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti