Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Forumieciu nuomone, kokio plugo ieskotis prie MTZ 1025.4 traktoriaus?

O tai jau su germinatorium truputuka perlenkiau...

mano dede su tokiu aria su lenkisku 3 vartomu, nors jis  yra 4, tai nuimtas dar naujas ketvirtas, sako daug kuro ima su ketureis , o ar trauktu net negaliu pasakyt

Paskelbta

82 tik su 3x3, nes koks tolkas deti 4x4? Jei 3arti su pvz po 40-45 uzgriebiu ar planuojet su 4 po tiek uzgriebio? Ar 4po 30cm tai kam tuo svoriu apsikrauti? Pas mane overumas vartomas 4x4 tai rikrai ne 82 tai ura ka nest ir art su pilnu uzgriebiu ir normaliu gyliu

Paskelbta

Dumoju , jog MTZ 1025 reiketu , kad pugo uzgriebis butu virs 1.2 m. Labiausiai noreciau kverno, taciau ju korpusu uzgriebiai mazi, o 4 korpusu kvernas jau labai per sunkus. Arti 3×35 siuo traktorium vel nei sis nei tas...

Geriausias varijantas butu lenkiskas 3×50 , taciau jo nesinori.Dar neblogai butu koks lengvas 4×4, taciau jis butu su varztine apsauga, kuri man netinka.

Paskelbta

Idomu , o kaip Agroliux? Kodel jie pigesni uz Overumus? Ju buna 3x45.

Jeigu čia apie naujus šneki, tai lemkena europal pasižiūrėk, ju svoris nėra didelis, užgriebis pigesnem varijante reguliuojasi nuo 30iki45 cm beto galima žiūrėt 3+1 ir jei bielkiūi bus per sunku nuėmes galini galėsi art su trim o jei kada didesni traktoriu turėsi bus 4x4

Paskelbta

Sveiki, žemdirbiai,

Gal galit iš savo patirties pasakyt kiek suariat su 4*4 plugais ha su originaliom dalim? Po kiek ha keičiat verstuves, noragus, lauko lentas, kaltus? Labiau domintu kverneland, kuhn ir overum savininku komentarai.

Paskelbta

priklauso nuo zemiu ir t.t. dregmes kiek ir pan... pernai kaltus ant 300a abu galus sudildziau iki varztu. greitis 10km buvo. plugas 4x4 kvernelandas;) o visa kita kolkas dar laiko. aisku kregzdutes kartu su kaltais sudilo. ariu jau 4 sezonus tai tik kaltus ir kregzdutes keiciau:)

Paskelbta

Siemet zieminiams kol susiariau apie 50 ha 5x5 tai kaltukams hana. Daug aplinkybiu kas kiek gali laikyt. Kai pirkom buvo ecomat kaltai ir noragai tai persias mintis kad jie ilgiau laiko. Grysiu manau prie ju as. Geriau lenda ilgiau laiko

Paskelbta

Cia matyt labai jau nuo zemes priklauso, pas mane irgi apie 40ha ir kaltus apverciau.4x4 kvernas. Kazkaip idomiai atrodo kad kaltai nesyk keisti o noragai ne. Man panasu kad keist reiks kartu

Paskelbta

Nuo zemes labai reiske ir labai ytakoje greitis arimo. Turiu juodo molio kazkokiu sausmoliu vadina tai uztenka pavaziuot 8km/h apie 500metru tai verstuves temperatura plius minus apie 40 laipsniu, lyjent net garuoje pakelus pluga, ir jeme jaucias kad dyla, normalio zeme su komplektu +-300-600 ha uzart eina. Kaip minejo nuo salygu priklauso, symet uzarias kolkas 120ha tai kaltai nepastebimai padilo.

Paskelbta

Tai gal kokios prastos komybes ar kazkas netaip, pernai kaip sausa buvo su 5x5 kvernelandu 200 ha uzare su vienu komplektu tik pabaigo perverte kaltus likus gal 20ha.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...