Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

is savo patirties, zirnis pradejo sukti usa ir aukstesnis kaip 5-7 cm, akejimu darbai baigti mano laukuose, nes dideli nuostoliai nebent per tankus paselis, siemet dariau eksperimenta ir tikrai dabar svarus paseliai akejau kas savaite po sejos, kakur du kartus kaikur pavyko 3 kartus nuaketi,  javai visai kas kito kuo daugiau draskai tuo labiau krumyjasi

Paskelbta

Pas mane zirniu laukai jau balti, zydi visi... ar naudojat fungicidus? Mano atveju Signum ir Dithane. Galvoju gal jau nebepurkst, amaru tik pavienius maciau, o va uz kilometru 2 javuose tai pilna.

Paskelbta
prieš 24 minutes , Arunas S pranešimas:

Pas mane zirniu laukai jau balti, zydi visi... ar naudojat fungicidus? Mano atveju Signum ir Basagran. Galvoju gal jau nebepurkst, amaru tik pavienius maciau, o va uz kilometru 2 javuose tai pilna.

o kokio aukscio pas tave zirniai ? pas mane tai 25-30 cm. ir pradeda zydeti....veisle navaro...nieko gero nezada manau tie ankstyvi ziedai...o dar ir salnu pranese prie viso gero :D

Paskelbta

Pukšdavau visada nuo sitonų kontaktinį sudygus ir žydint sisteminį, bet gal tikrai reikėtų taupyti...tada klausimas, kada geriausia purkšt kontaktinį ant žiedų -žydėjimo pradžioj, vidury? Su sisteminiu viskas aišku, o taupant nenoriu antrą kart perpurkšt taip dar padidinant išlaidas ir patvirtinant, kad skūpus moka du kartus, o durnas tris :) todėl laukiu pastabų ir patirčių.

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Arunas S pranešimas:

Pas mane zirniu laukai jau balti, zydi visi... ar naudojat fungicidus? Mano atveju Signum ir Basagran. 

Basagran tikrai ne fungicidas.

Paskelbta

cia is kitos barikadu (bitininkai) puses,taip kazkaip nera susidraugavimo ......

· Atsakyti · 12h
Jadvyga Norvaisiene
Jadvyga Norvaisiene Jei purks nuo kirminuku, tai pavojinga ir bitem. Purksti gali nuo 21 val. Kazkiek, aisku, zus ir biciu...
Tvarkyti

PatinkaRodyti daugiau emocijų
 · Atsakyti · 12h
Mondas Domke
Mondas Domke Jis negali purkst,Kol bites skraidzioja.dabar Labai grieztai
Tvarkyti

· Atsakyti · 12h
Matas Dalba
Matas Dalba Susitarkim dėl sąvokų:žirniai nežydi.Žydi juose esantys augalai.Buožės deklaruoja tik deklaruotų augalų purškimą.Žyfdinčius augalus purkšti draudžiama.Pamatėt laukle purkštuvą-kelitae tokį triukšmą, kad nė pizius nepadės.Prieš kleletą metų pakoriau stambų buožę viešai
8
Tvarkyti

· Atsakyti · 12h
Mondas Domke
Mondas Domke Tokiu daugiau,tai baigs tie urodai bites trucint
1
Tvarkyti

· Atsakyti · 12h
Matas Dalba
Matas Dalba tik pamatet purkstuva zydinciam lauke-ieskote inspektoriaus kontakto VAT.ZUM.LY
Tvarkyti

· Atsakyti · 12h
Matas Dalba
Matas Dalba VTT .ZUM . LT
1
Tvarkyti

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...