Jump to content

NH-Clayson 1520


Overumas

Recommended Posts

Tu teisus blogu kombainu nebuna. Apie Clyson galiu pasakyti, tik tiek, kad tai legendinis kombainas o Clysonu seima tokia pat svarbi kaip ir Claasu. Dar ir dabar NH gamyklai belgijoje vadovauja kazkas is Clyson palikuoniu. Sprendziant is to turetu buti nebloga investicija, bent jau kaip antikvariatas :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

buvo laikas kai su viena niva kuldavau 130 ha, zinoma ne vien kvieciu, sedavau taip kad issideliotu kulimas, buciau ir toliau sekmingai kules, bet is gyvenimo norisi kazko daugiau nei tik gyvenimo nyvoje... :)

bet shiap nereik pliurpt kad 30 ha prapulsi su niva, daug visko jei buvau prigalvojes, ne viska padariau tik, tai ir dvigubos grindys ir dvigubos sienos kabinai ir ventiliatorius audi ir 8 halogenai :) kol mylejau tol su ja ir kuliau, bet dabar, nenoreciau prie jos grizti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia matai su niva reikia kai su mazais vaikais, atsargiai, ja priziureti, o jeij dar papuola kokia fuksine tj vienos bedos, geraij jeij ant geros pataikysi tj dar kulsi :)

labai klysti :icon-wink:

ta pati ir apie tavo NH galiu pasakyt. draugelis pernai nupirko 1550, 4.7m kederis, nukule 5 ha......

jei galvoji, kad nupirkes kombaina, varysi tiesiai i lauka, tada gali eit ir is karto pasikart. neveltui kolukio laikais,kombainus remontuodavo ziema, bet ten liga buvo ju plovimas. as niva turiu, jokio rimto gedimo nebuvo, tik smulkme. dabar reik kratoma lenta pakeist, kederio dugno skarda nauja, ir kuls, be vargo....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...