Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 79
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Su vienu jaunuoju kalbejau, berods 101 AG į 40000 eur kaip tik įsitelpa. Kokia tos valtrukes kaina kur perkat?

Valtra A-92(buvusi A-95N) kainuoja 105000Lt bazinės komplektacijos,kuri skurdoka...už viską daugiau reikia mokėti-už priekinius sparnus~350 eurų,vieta radijai-108 eurai,kondicionierius~1300 eurų,hidrofikuotas kablys~350 eurų...

Paskelbta
ka manote ka pirkti ar valtra ar belki kaina skiresi kazkurtai 20stukiu zemes turiu apie 50h didzioji dalis dirbama :icon-rolleyes::icon-rolleyes::icon-rolleyes:

o ka manote apie CASE IH JX95

sunkius klausimus tu cia uzdavineji :lol: mTZ atmesciau case JX uz tuos 105 bent jau su sparnais turetu iseiti nor seip pralek pasiciurek ilipk i kabina, kuris labiau patiks ta ir imk. Asmeniskai as gal labiau i case ziureciau bet tai tik mano subjektyvi nuomone

Paskelbta

McCormick'as CX 105 kastuoja apie 105000Lt. Komplektacijoj yra kondicionierius, deze naglesne su Shiftais,radio paruosimas,keleivio sedyne ir taip toliau). manau kaip uz tokia kaina,gauni visai nebloga preke. Lyginant su valtra ar tuo case,manau visi jie lygus

Paskelbta
O kaip del traktoriu svorio mtz-4100kg.valtra-3600kg. o CASE tik 3050kg ar neperlengvas.

ziuriu visai normaliai isigilines esi :lol: Jei tiesiai sviesiai tai i valtra neziuriu nes Trainaitis nepatinka, nepasitikiu as juo ir tuo ka siulo tik tiek. Case pardavejas na irgi asmenybe ne is lengvuju :lol:

bet kokiu atveju jei tiek isigilines esi tai gali drasiai eit ir sneket su pardavejais issiaiskinsi ir del svorio (kiek priekiniai kainuoja) o jei koki krautuva sugalvosi montuot tai ir ju nereikes, komplektacijoj daug niuansu. Kuris geriau "laiko" itariu kol nepabandysi neissiaiskinsi

Paskelbta
ka manote ka pirkti ar valtra ar belki kaina skiresi kazkurtai 20stukiu zemes turiu apie 50h didzioji dalis dirbama :icon-rolleyes::icon-rolleyes::icon-rolleyes:

prieš kalėdas nusipirkau A-95 Valtra , na dizainas ,tai liuks , bet .. viduj nepatgus, kelevio sėdynės ner , kabina MTZ-82UK didesnė, paprastas kaip kralikas,šiandien iš lauko pavežė su case na ka tu . kaip lengvoji,

jei man kas tą nupirktų TIK 40 moto val, nepirkčiau nei belaruso, nei Valtros 95 ( turiu kita VAltra , tai liuks), ....neskubėk , pasidairyk

:icon-confused:

Paskelbta
prieš kalėdas nusipirkau A-95 Valtra , na dizainas ,tai liuks , bet .. viduj nepatgus, kelevio sėdynės ner , kabina MTZ-82UK didesnė, paprastas kaip kralikas,šiandien iš lauko pavežė su case na ka tu . kaip lengvoji,

jei man kas tą nupirktų TIK 40 moto val, nepirkčiau nei belaruso, nei Valtros 95 ( turiu kita VAltra , tai liuks), ....neskubėk , pasidairyk

Nu va numušei ūpą :lol: Aš planuoju Valtra A-92 pirkti,į projektą įtraukėme...

Paskelbta

Kokios markės Case,kuris pavežė :icon-question: Su kokiomis bėdomis susidūrei savo Valtroje A-95 :icon-question:

Kokią kitą Valtrą turi :icon-question:

Paskelbta
ricardui..case -155ag , su A-95 jokiu bėdų , nes dar naujas.beet.... o kita -

VALTRA -165 AG SU HT,rudenį 5 metai, jokių problemų, 2300 moto val.

tik technikines atlieku sąžiningai,

Na aš traktoriui skiriau 111000Lt,tai išeina Valtra A-92N su kondicionieriumi,hidrofikuotu kabliu ir vieta radijai...155Ag Case neįkasčiau :) Net ir abejoju ar už tą sumą 100Ag Case išeitų...

Paskelbta
ricardui..case -155ag , su A-95 jokiu bėdų , nes dar naujas.beet.... o kita -

VALTRA -165 AG SU HT,rudenį 5 metai, jokių problemų, 2300 moto val.

tik technikines atlieku sąžiningai,

Na aš traktoriui skiriau 111000Lt,tai išeina Valtra A-92N su kondicionieriumi,hidrofikuotu kabliu ir vieta radijai...155Ag Case neįkasčiau :) Net ir abejoju ar už tą sumą 100Ag Case išeitų...

o kompresorius, priekinė pakaba, o case aapie 100AG per arto jų varžybas

lsiūlė labai už panašią kaina ,buvau įlipes, visai kita,

Paskelbta

Teko taupyti :icon-redface: noriu ir kad ruloninis presas išeitų...priekinė pakaba man nereikalinga

Šiaip net nežinau-anksčiau MTZ norėjau pirkti,į Case net nežiūrėjau,maniau per brangūs...

Paskelbta

Teko taupyti :icon-redface: noriu ir kad ruloninis presas išeitų...priekinė pakaba man nereikalinga

Šiaip net nežinau-anksčiau MTZ norėjau pirkti,į Case net nežiūrėjau,maniau per brangūs...

,,,ot paimk ir pasidomėk , pamatysi :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...