Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
įstatimas gal ir logiškai sugalvotas , tik mes pradedam ji visokiais bajeriais tobulinti ir apeidineti :lol::lol:

Glyfosavimas prieš pjūtį čia ne bajeris koks, o rimtas dalykas. Ypač kai vegetacija netolygi ar nepavyksta gerai susitvarkyti su žolėm.

• Atsakymai 300
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Bet tai kam nuodyt tuos grudus dar karta pries kulima, geriau luktelt? Teko ragaut grudu tokiu?man teko uzragaut po glifosavimo vos i ligonine neisveze.....

po kulimo i ražienas tik lengvai kultivacijai..purškimai ir kitokie darbai neleistini..taip kad kaip jis gali luktelti?? kalbama apie ražieninius laukus.. :icon-wink:

Paskelbta
Bet tai kam nuodyt tuos grudus dar karta pries kulima, geriau luktelt? Teko ragaut grudu tokiu?man teko uzragaut po glifosavimo vos i ligonine neisveze.....

matai viliau kaip buna po glifosatu, tai ka kitiems reik daryti kai tokius grudus perka, neveltui Grineviciute laidas kure

Paskelbta

po kulimo i ražienas tik lengvai kultivacijai..purškimai ir kitokie darbai neleistini..taip kad kaip jis gali luktelti?? kalbama apie ražieninius laukus.. :icon-wink:

Razieninis ne razieninis laukas man dzin... bet vis tiek grudus jau nuodyji....

Paskelbta

Razieninis ne razieninis laukas man dzin... bet vis tiek grudus jau nuodyji....

o cia vienu vaziavimu daugiau ar maziau, sakai nebesvarbu jau

Paskelbta
Skaičiau straipsnį, apie tyrimą, kuriuo buvo nustatyta, kad beveik pusės europiečių šlapime rasta glifosato... daugiausia lenkų mažiausia šveicarų...

Siaubas , dabar net savam lauke ant javu bijosim nusimysti... :eusa-think:

Paskelbta
Skaičiau straipsnį, apie tyrimą, kuriuo buvo nustatyta, kad beveik pusės europiečių šlapime rasta glifosato... daugiausia lenkų mažiausia šveicarų...

Siaubas , dabar net savam lauke ant javu bijosim nusimysti... :eusa-think:

:lol:

Aš ir galvoju, ko pas mane pakampėm pieva nebeauga ir padangos technikai aižėja. :lol:

Viskas juokinga tol kol nepagalvoji rimčiau ir kad tame reikale ko gero yra tiesos. :(

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...