Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

as ne tas zmogus,kuris lengvai pasiduoda visokiom pagundoms ir panasiai...per koki vakareli parukius,kita diena nesinori ir nereikia,nors ir tas pakelis guletu panoseje...nepriprasciau paprasciausiai niekaip :icon-rolleyes: nesuprantu,kaip galima priprasti prie alkoholio ir rukymo :icon-question::icon-exclaim:

Paskelbta

Jeigu nepradejot tai saunuoliai. Galeciau paskaita pravest apie rukimo zala ir ekonomija :) . Is patirties. Atvariau 25 metus diena is dienos nuo 16m. Dumais paleidau nezinau kiek litu (skaiciuojant po pokeli per diena kai 3lt.x360 :icon-eek: ) o dar sveikata :icon-question: .Meciau jau 5m. ir stebuklas, :o nebereikia dumu. Buvau rukimo laikotarpiu kaip siaudas o dabar pilvuka turiu na kas ir nelabai tinka bet esu pilnas energijos :D:) Paskaita baigta :icon-wink:

Paskelbta

rukiau gal 7 metai, ale vistiek pilvas buvo, dabar jau 2 metai nerukau ir nenoriu, meciau be lomkiu, tiesiog viena diena nusprendziau kad as padeties seimininkas o ne philip's moris :)

Paskelbta

o ar tau nuo to bus geriau kad tave ne taip graush, kaip tarkim mane

manau po tam tikros stoteles gyvenime jau vienodai ilgai tu pusi ar ne

Paskelbta

pinigai baikes- svarbiausia sveikata, anksciau rukiau koki 10 metu bet ka sunkiau dirbtum pradedi dust, dabar panasiai jau tiek nerukau, :) Kaip sako rukymas lete mirtis, bet jie juk neskuba :D:D:D

• po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...