Jump to content

HELP kurmiai atakuoja


andrius8611

Recommended Posts

Vasaros pabaigoje kurmiai rausėsi vienam sodybos kampe. Per šią žiemą išsiskirstė į tris grupes ir apsupo sodybą iš trijų pusiu. Pieriti prie pat sodybos liko tik viena kliūtis kelias. Badžiau tručyt su nuodais kurmiam, paprasčiausiai tuos nuodus iškasė lauk. Bandžiau gaudyt su trilitriniu stiklainiu, užvertė žemėm ir išlindo. Banžiau su dūminėm šaškėm kurmiams, nepadėjo. Bandžiau užpilt su srutom, kita diena tą urvą jie užkasė žemėm. Prismaigsčiau vėjo malūnėlių ir baškalų, tai aprimo tik tol kol buvo stiprus vėjas.

Gal kas žino kaip pasigaminti kokius efektyvius spąstus, ar kaip nors kitaip su jais kovoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mum irgi buvo uzpuole kurmiai, tai po to toj vietoj pradejom vazinet traktoriais su priekabom, statyti technika ir kurmiai isnyko. Matyt sunki technika sumyne zemes ir uzspaude ju urvus ir dar matyt nepatiko tepalu, dyzelino ir kiti kvapai. Dabar maciau kaimyno pievute kurmiu israusta :) O siap pradzioj irgi bandem kovot ivariai : pilem dizeli ir uzdegdavom, kisom nuodus, elektra buvom pajunge ir pan. nepadejo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Greitas metodas - pasamdyk traperį, spastais per savaitę išgaudys, spastų mačiau kažkada Norfoje , ilgas metodas - pradėk purkšti pesticidus , dings sliekai išeis ir kurmiai. :icon-cry:

P.S. su stiklainiais gaudo tik kurklius, kurmis žvėrelis stiprus ir nedurnas, pats geriausias kailis žmonai kailiniams, tiesa kurmių reikia virš 400 vnt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Karabitas nepadeda išbandyta :lol: Man lengviausia budavo sugaut taip ten kur nesenai išrausta kurmiarausius nulygini ir ismindai zeme aplinkui kad urvai uzsispaustu ir stengiesi palaukt ku netoliese su kastuvu laikrašti paskaitai pamatai kad zeme kilnoja uo atsargiau prieini ir greit ta vieta atkasi psiteisina tikrai Taip pagaves gal kokiu 30 nes uzsiiminėjau gerbūvio tvarkymu ir pieziūra ankščiau.Vienoj vietoj buvau tris pagaves per pusdieni.Kokiu nors kitu būdu yra bandėm ir ultragarsu,gaudyklėm silkėm karbiddu salia :icon-wink: rka su skuduru

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...