Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Uzvedus belarusa, kai pasyla siektiek, pradeda per turbina spajudyti tepalus. Turbina pakeista naujai.

kai pakeitem pora dienu nebespjaude. Dabar vel. Kame bedos ? Grupe keista pries tris metus.

Mastau apie tai kad gal reikia keisti tepalinius ziedus. kokios jusu nuomones ?

Pabandykit be turbinos -nuemus ismetimo kolektoriu
  • po 4 savaičių...
Paskelbta
Sveiki. gal kas gali patart kaip nivos SMD varikliui isimt gilzes?

O kuo skiriasi SMD ir D-240 variklio gilzių ištraukimas?

niekuo bet dabar trukiu SMD mtzokui kai keiciau tai su azuoliniu pagaliu laisvai ismusiau o cia toki siomnika dariausi bet vistiek nepatraukiu

Paskelbta
Sveiki. gal kas gali patart kaip nivos SMD varikliui isimt gilzes?

O kuo skiriasi SMD ir D-240 variklio gilzių ištraukimas?

niekuo bet dabar trukiu SMD mtzokui kai keiciau tai su azuoliniu pagaliu laisvai ismusiau o cia toki siomnika dariausi bet vistiek nepatraukiu

Jei neištrauki daryk stipresnį, arba įtempk ir kaukštelk iš apačios.

Paskelbta
kaukstelejimas nepadeda jau istrupejo ir gilzes apacia nuo kakstelejimu
sjomnika rimta reikia-teko girdeti kad su rezaku ispjaudinejo .

Tai ir svarke pjausto

bandyciau pakaitinti su rezaku aptine dali kur ziedukai stovi ir uzpilti vandeniu --po virsuje 3cm zemyn ir uzpilti vandens pakaitinus ir traukti bendyti
Paskelbta
Siaip ne taip istraukem gilzes sudejom viska naujai dabar stumokliai supasi ant ziedu mano manymu to neturetu but:) Ar turetu?
Jie neturi strigti :icon-cool: o kokie tarpeliai uzraktuose idejus i cilindra?
Paskelbta
Siaip ne taip istraukem gilzes sudejom viska naujai dabar stumokliai supasi ant ziedu mano manymu to neturetu but:) Ar turetu?

jie ir nestringa tiesiog kliba stumokliai gilzese :)

Paskelbta

jie ir nestringa tiesiog kliba stumokliai gilzese :)

Per mažus davė.

Nors žiūrint koks tas supimasis.

Paskelbta
O koks turi but laisvumas kad gerai butu
sutepus tepalu stumuokli ir idejus i cilindra jis turi is leto nuslinkti zemyn nenukristi -be ziedu, tada gerai .arba matuoti mikrometru .ziedu tarpeliai grioveliuose matuojami ..sciupais.. plokstelemis .. Reikejo nupirkti stumolius remontinius ir nuvezti senas gilzes kad padarytu prie stumokliu o tada butu -gamykliskai :icon-wink:
Paskelbta
sutepus tepalu stumuokli ir idejus i cilindra jis turi is leto nuslinkti zemyn nenukristi -be ziedu, tada gerai .arba matuoti mikrometru .ziedu tarpeliai grioveliuose matuojami ..sciupais.. plokstelemis .. Reikejo nupirkti stumolius remontinius ir nuvezti senas gilzes kad padarytu prie stumokliu o tada butu -gamykliskai :icon-wink:

Dabar taip sudejus pagal mane kaip valge tepalus taip ir valgys.

Paskelbta

Tepalus valgo nuo netinkamo dydžio tepalinių žiedų.

Paskelbta
sutepus tepalu stumuokli ir idejus i cilindra jis turi is leto nuslinkti zemyn nenukristi -be ziedu, tada gerai .arba matuoti mikrometru .ziedu tarpeliai grioveliuose matuojami ..sciupais.. plokstelemis .. Reikejo nupirkti stumolius remontinius ir nuvezti senas gilzes kad padarytu prie stumokliu o tada butu -gamykliskai :icon-wink:[/quo

nevalgys tiek kiek valge -bet gamykliskai nebus -isdyla cilindras ovaliskai uztat ir valgo tepala -maza kompresija nes pro ziedu sonus praleidzia --uzraktuose negali buti daugiau kaip 5mm tarpas --tarp ziedo ir stumoklio griovelio(pagal auksti) negali buti daugiau kaip 0.3mm bet ir neturi strigti . http://vsezapchasti.com.ua/assets/images/stati/1-5.png
Paskelbta

SMD pas taves turbininis tad tarpas gilze-stumoklis 0,18-0,22 mm yra normalus, t.y. gamyklinis , tas apie kuri raso "Augunstas" be turbinos . Tarpas ziedas-griovelis 0,08-0,15 mm , tas 0,3mm gal max. leidziamas . Tarpas ziedu uzraktu tiksliai nepamenu bet apie 1mm , tikrai ne 5mm .

Paskelbta
SMD pas taves turbininis tad tarpas gilze-stumoklis 0,18-0,22 mm yra normalus, t.y. gamyklinis , tas apie kuri raso "Augunstas" be turbinos . Tarpas ziedas-griovelis 0,08-0,15 mm , tas 0,3mm gal max. leidziamas . Tarpas ziedu uzraktu tiksliai nepamenu bet apie 1mm , tikrai ne 5mm .
Jo iki 0.3 ir iki 5mm o buna ir daugiau :icon-cool: siaip uzraktuose galetu ir nebuti tarpo bet kai uzkais -uzkas. as vienam ir pagal knyga sudejau kadangi teko ir stori slifuoti ir uzrakta taikyti ir kai uzkaista pradeda sunkiau sukti ...uzraktu tarpas- kiekvienam varikliui atskiras matmuo
Paskelbta

Ketaus ir plieno šiluminis pletimosi koeficientas praktiškai vienodas , cia kas liecia ziedu šilumini tarpa . Aliuminio dvigubai didesnis , jei lygint su ketum(špyziu) , bet padarius minimalu tarpa ,kaip rašot "sutepus tepalu stumuokli ir idejus i cilindra jis turi is leto nuslinkti zemyn nenukristi" , kalti visvien liks ziedai ? (turiu minty sunku prasukima , pakaitus ) . Lai buna taip kaip sakot(ka aš parašiau ,tik mano nuomone) , "praktika odnako" :)

Paskelbta
Ketaus ir plieno šiluminis pletimosi koeficientas praktiškai vienodas , cia kas liecia ziedu šilumini tarpa . Aliuminio dvigubai didesnis , jei lygint su ketum(špyziu) , bet padarius minimalu tarpa ,kaip rašot "sutepus tepalu stumuokli ir idejus i cilindra jis turi is leto nuslinkti zemyn nenukristi" , kalti visvien liks ziedai ? (turiu minty sunku prasukima , pakaitus ) . Lai buna taip kaip sakot(ka aš parašiau ,tik mano nuomone) , "praktika odnako" :)
Jus supratot ne ta .. siluminis tarpelis turi buti --- bet jei kanda karsta pastoviai tai gali buti ziedu siluminis tarpelis kaltas (mazas) nes pliena sunku nukasti --- stumokliu jei nebuna gero ..zazoro.. :lol: ji paprasciausia sava eiga pats pasidaro- po to atsiranda ..barskejimas .. beje naujo ar remontuoto negalima kaitinti pirmomis valandomis dirbimo kadangi vyksta prisidirbimas ...po to po keleta valandu darbo galima po truputi leisti dirbti 85 l temperatura .. kodel anksciau varikliu is po remonto nelaikydavo gerais -visi tik vertindavo gamyklinius ..orginala.. uztat kad geros abkatkes niekas nedarydavo dar surinkdavo viena kreivai ir po to vertes neturejo visi kiti :))
  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...