KAZE Paskelbta Spalio 29, 2017 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 29, 2017 Prieš 3 valandų, Karsonas pranešimas: kaip turi buti uzklijuojamas meginio maiselis, abi juosteles nuplesiamos ar viena? viena Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Spalio 29, 2017 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 29, 2017 Prieš 8 valandų, KAZE pranešimas: viena o tai kam dvi užklijuotos? Manau kad lipnius maišelio kraštus atskirti... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cainikas Paskelbta Lapkričio 26, 2019 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 26, 2019 Visada pasitikėjau pieno tyrimais, bet dabar sukėlė abejonių. Laktozės kiekis eilę tyrimų buvo beveik pastovus 4,44- 442 ir šast nei iš šio nei iš to , po trijų dienu tyrimas 4,19: o jau po 7 dienų vėl atsistatė- 4,46 ???? urėja buvo 16-17, tą dieną-22, vėlesniame tyrime vėl 16. pašarai nebuvo keičiami. Esu girdėjęs kad laktozė taip greitai nesvyruoja, norėčiau komentaro kaip čia galėjo nutikti. Gal laktozė kaip cukrus nusėda puodelio dugne, ir imant iš neišmaišytos talpos tokie rezultatai? R atitinkamai 4,84-4,64-4,72; B 3,62-3,51-3,70. Tyrimai iš karvių bandos pieno. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Lapkričio 27, 2019 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 27, 2019 Laktozė nesvyruoja.. Daugiausia priklauso nuo laktacijos tarpsnio ( mėnesis po apsiveršiavimo didžiausia, pirmaveršių didžiausia, toliau krinta). Jei banda kontroliuojama, geriausia tai matyti kontrolės duomenyse, gyvulio istorijoje.. Lyg ir rašiau kažkur jau.. Gal pavyzdį tą dieną iš trūkstančių kaip nors pasėmėt?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cainikas Paskelbta Lapkričio 27, 2019 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 27, 2019 Ačiū už atsakymą. Mėginiai imti iš VISOS bandos pieno. Ėmė veterinarijos dievai, kontrolierių kontrolieriai, aukščau jau nieko nėra, mėginį ėmė nemaišę. BBS mėginius suraugino iki aukščiausio lygio, nors teigiama kad šviežiai pamelžtas pienas iki dviejų valandų turi antibakterinių savybių. Pasirodo ir tai totali netiesa. Kažkoks stebuklas kad nors pH 6,63? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti