Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Witalikas pranešimas:

Koks skirtumas svarstykles, jai ner tikslaus isbirimo. Del to daugiau ir reik sukti. 

nezinau niekad nesuku daugiau kaip grudinem ir visada isseju + - 100g tikslumu tik svarstykles rodo tris skaicius po kablelio.ir tas tikslumas dar priklauso nuo lauku ilgio

Paskelbta

Kad ner tikslaus isberimo sukant maziau kartu reiktu ziuret issejimo rites ar viskas tvarkoi ar visi dantukai sveiki,senesnio modelio kur dedas ideklai rapso seklai tai tikrai sunkiau nustatyt tikslia norma ,buna kad skirtingai pribyra is abieju pusiu bet cia jau sejamojoi liga,

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Karsonas pranešimas:

O kaip technologini veziu tarpvezi sureguliuot, pas mane 150 cm, ir dar vienas vamzdelis neuzsidaro...

pas mane ta biski naujesne kur issejimo ratas sone tai issitrauki vamzdi ta aliumini is riciu persistatai rites kaip tau reikia ir ikisi vazdi atgal ,o jei neuzsidaro tai gal naujos rites reik ar koks laidelis nutrukes

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 5 valandas, manttys pranešimas:

Ar niekas neplanuojate pirkti diskų vederiui? Turiu variantą normalia kainą, tik reiktų su siuntimu pasikooperuot, tada gautųsi stipriai pigiau nei čia

Dabar nera planuos keist bet pirkt reikes nes po rudenines sejos keiciasi visi diskai sejamajai

• po 3 savaičių...
Paskelbta
On 2019-08-11 at 14:49, dvidas pranešimas:

pas mane ta biski naujesne kur issejimo ratas sone tai issitrauki vamzdi ta aliumini is riciu persistatai rites kaip tau reikia ir ikisi vazdi atgal ,o jei neuzsidaro tai gal naujos rites reik ar koks laidelis nutrukes

Aliuminis vamzdis pro kurią pusę išsiima, kur reduktorius?

15680176625708532061471732490570.jpg

15680176947899066725457414122836.jpg

Paskelbta
prieš 3 minutes , tadasjo pranešimas:

Pwe dantratuka turi but splintas, ji iskalsi ir pro ta pacia puse istrauksi ta sesiakampi vamzdi

Splinta radau, jei pro tą pačią pusę tai gal galima ir dantratį nenuemus istraukt. Bet nei is vietos tas vamzdis, atrodo kažkas laiko...

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Karsonas pranešimas:

Aliuminis vamzdis pro kurią pusę išsiima, kur reduktorius?

15680176625708532061471732490570.jpg

15680176947899066725457414122836.jpg

pas mane biski naujesnio modelio tai issiima ne pro reduktoriu, prie reduktoriaus yra splintukas o sitai net nezinau

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Karsonas pranešimas:

Kurioj vietoj? 

Po sekladeze? Is ju turetu issitraukt, nes jie neardomi.

Tarp sejos riciu yra ben pas mane laikikliai kurie sukasi per sekladeze

Paskelbta
prieš valandą, tadasjo pranešimas:

Tarp sejos riciu yra ben pas mane laikikliai kurie sukasi per sekladeze

Tiesa ir pas mane yra, reikejo verzles atleisti kad issitrauktu. 

O i gumas samariezu buvo prisukiota, viska ismecius, issieme...

Tik vėžiu pločio negalima keisti, nes ispjovu skaičius ribotas. Po 3 kiekvienam sone.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, anddam pranešimas:

Kaip Vaderstad Rapid sėjamosios 2014 metų? Kokie atsiliepimai, nėra ryškių problemų lyginant su 2007-2008 metų analogiškomis sėjamosiomis?

O kokios problemos 2007-2008  

Paskelbta
Prieš 1 valandų, uk.Povilas pranešimas:

O kokios problemos 2007-2008  

kaip tik sakyčiau jokių ten problemų, tik galvoju ar tie 2014 m. nesuprastėję, nes mačiau priekyje dirbimo diskų rėmas lyg ir kitoks šiek tiek..

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...