Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
o gal kai kam ,Ageronos SMS :-am. sulfatas MACRO -1166; am.salietra-1306;NPK16-16-16 -1536; kaina su PVM Vilkavišky ,Viduklėj, Šeduvoj ir Jonavoj..irrr apmokėjimas iš anksto arba grūdais :eusa-think:

Su Ageronos salietra tai atsargiai.. pernai uzsipirkes buvau tai kujukas geriaus mano draugas buvo per tresimu... :eusa-pray: jei neklystu tai kazakiska buvo

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Padarius palyginimą sausio pirmom dienom ir šiandienos salietros kainas, tai tie kas dar neužsipirkę labai kaži ko ir nepralošė. Apie 50 litų tepabrangus, dabar Achemoje už 1300 Lt galima nusipirkt. Matyt nesutapo magnato norai ir žemdirbių galimybės :)

Paskelbta

Ir jeigu bus taip kaip šneka tai bandyčiau patarti kad pirkitės tik tiek kiek reikia ir nė gramo daugiau.Nes yra tam tikru požymiu kad antram trešimui ta pidisoka kai kas sutaupys.Aišku tai po kol kas pamatiniu gandu ligije.

Paskelbta

KAIP TRAŠŲ KAINOS GAL KAS PIRKOT:

Asmeniškai 2011 m. sausio 17 d. PL/Suvalkuose 24 tonas amonio salietros 34,4 % nupirkau po 1130 zl., kursas 1 lt./0,89 zl. t.y. 1 t. salietros kainavo 1006 lt. plius apie 900 litų parvežimas. Tau susumavus visas keliones į Lenkiją išlaidas 1 tonos salietros kaina man išėjo apie 1050~1060 lt.

Paskelbta
kokia cia firma taip neatsiskaitineja

Kooperatyvas "Raseinių javai", nuo rudens tempiasi skola. Ne man vienam, daug kam tiek raseiniškiams, tiek kelmiškiams ūkininkams dalies dar nesumokėjo.. Dabar už skola siūlo trąšas..

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...