Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
is kur perkat sienapjoviai tenta ir kokio storio ar medziagos ?
a velnias tas tentas reikalingas,aš pjaunu jau 6 sezona ir nieko stiklai visi tebėra sveiki.
  • Atsakymai 131
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
sekasi tau be to turbut belarusu pjauni kurio visi stiklai iki 100 lt tai negaila butu jai ismustu :D

kazkada, kai 2.10m lydos gamybos turejau, pjoviau duris atsidares, tai trukes peiliukas mtz kabinos stojkes metala kiaurai prakirto :eusa-shifty::eusa-shifty:

iskart i marcias ja paleidau.....

Paskelbta

seip kiek esu pjoves tai nera joks akmuo i langa lekes, lenkiskos rotacines nezinau kas turi atsitikt kad i langa kas pareitu, o su diskinem esu girdejas kad pareina akmenu i langa, kolkas man to dar nebuvo tfu tfu tfu.

Paskelbta

kad kurmrausiai nesulėktu į kabina aš kaltus sudedu plačiąja puse į viršu. kaip šiemet kai tiek daug skruzdėlynu varai be baimės kad kas nors įlėks.tas pat ir dėl akmenu,o pjauna gerai.

Paskelbta

mano sienapjove suluzo reduktorius beveik atitruko nuo pjovimo lentos dar bandysiu suvirinti ir sutvirtinti bet ji jau savo darba atidirbo jai dar pjaus visai liuks . pirmadieni turetu kieme buti tokia pati tik nauja. su parama iseis pigiau nei senoji atidrosta

Paskelbta
mano sienapjove suluzo reduktorius beveik atitruko nuo pjovimo lentos dar bandysiu suvirinti ir sutvirtinti bet ji jau savo darba atidirbo jai dar pjaus visai liuks . pirmadieni turetu kieme buti tokia pati tik nauja. su parama iseis pigiau nei senoji atidrosta

Kokią pirksi :icon-question:

Paskelbta

Sveiki,

noreciau patarimo kokia sienapjove rinktis , traktorius MTZ 82.1, 57kw galingumo. I metus sienauju 18 ha du kartus , gal truputi dar kelis ha. Laukai nera lygus , su kalvelemis. Sau ruosciaus sausa siena ,avims. Bandyciau pirkti per programa pusiau naturiniu ukiu remimas. kokia rinktis rotacine , ar diskine ? Gal kas pirko ant dienu , zino kainas ?

• po 2 savaičių...
Paskelbta
seip kiek esu pjoves tai nera joks akmuo i langa lekes, lenkiskos rotacines nezinau kas turi atsitikt kad i langa kas pareitu, o su diskinem esu girdejas kad pareina akmenu i langa, kolkas man to dar nebuvo tfu tfu tfu.

as jau desimti metai pjaunu su rotacine kolkas visi gedimai per zmogaus klaidas pjaunu be tento

• po 9 mėnesių...
Paskelbta

Nepeikiu as lenkiskos rotacines,pirkes nauja,165cm., pries 4 metus,keites salnykus,ir peiluku laikiklius,pjaunu savo apie 15ha dviem eilem,ir pakaliminu pas kitus apie 25-30ha per sezona,siam sezonui dirzus naujus sudejau.

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...