Jump to content

-viktor-

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario -viktor- paskelbtas turinys

  1. -viktor-

    rotacines sienpjoves..

    Sveiki, kas zino kur nebrangiai parduoda lenkiskas rotacines Z-178 1.65m plocio Vilniaus kraste? Kur klausiau tai nori 2500Lt. Galvoju kad pigiau galima nupirkt.
  2. Sveiki, kas zino kur nebrangiai parduoda lenkiskas rotacines Z-178 1.65m plocio Vilniaus kraste? Kur klausiau tai nori 2500Lt. Galvoju kad pigiau galima nupirkt.
  3. Sveiki, Jei turiu 40ha nuosavos, ir is ju 10ha nuomuoju kitam ukiui, pagal JU programa parama skaiciuos nuo 40ha ar nuo 30ha? Ir isvis skaiciuoja ka deklaruoji ar ziuri kiek nuosavos? Pvz. turint 40ha nuosavos gali deklaruoti tik 25ha pasielius.
  4. O jam pavyko taip ar ne? Ir kas buvo negerai?
  5. Tai vat idomu ar galima iregistruot valda bunant ukininko partneriu ir paskuj ar praeis tas dalivaujant JU programoje? Aisku nupirkt paprasciau, tik kainuoja $
  6. Sveiki, turiu klausima 1. Kad iregistruoti savo ukininko uki, uztenka tapti ukininko partneriu, ar butinai reikia tureti savo 1ha zemes? Seniunijoj aiskino, kad uztenka but partneriu. (sutaupisiu ir laiko ir pinigu, jei nereikia ) 2. To partnerio valda/ukis įregistruotas senai. Paskuj man dalivaujant JU programoje, ziures data kada iregistruota ta valda ar jau man isduoto ukininko ukio pazimejime irasyta Ukio iregistravimo data? Dekoju.
×
×
  • Create New...