Jump to content

Recommended Posts

• po 1 metų...
Paskelbta

Buhaltere, dirbanti "ant saves" su individualios veiklos pazyma jei neklystu. Jei smulkesnis ukis aisku galima ir patiems susitvarkyti, bet tikrai nemazai reikalu, tad verciau lai kiekvienas dirba darba, kuri ismano geriausiai

• po 2 savaičių...
  • po 4 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta

Ūkis nedidelis, susitvarkau pats tam skirdamas kokią 1,5 val. per mėnesį. Mano atveju man stipriai padeda apskaitos programa. Šiais laikais tikrai galima tokią išsirinkti ir pramokti ja dirbti.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Jardas pranešimas:

Ūkis nedidelis, susitvarkau pats tam skirdamas kokią 1,5 val. per mėnesį. Mano atveju man stipriai padeda apskaitos programa. Šiais laikais tikrai galima tokią išsirinkti ir pramokti ja dirbti.

Kokia apskaitos programa naudoji

Paskelbta

Aš naudojuose Žemės ūkio konsultavimo tarnybos paslaugomis. Visapusiškai gerai. Visada skambinu jei kas neaišku, visais klausimais susijusiais su įstatymais, NMA taisyklėmis, akcizais, mokesčiais. Tikrai skaitau, kad savo pinigus atidirba su kaupu.

• po 1 mėnesio...
  • po 4 metų...
Paskelbta
prieš 8 minutes , axe pranešimas:

Gal kas galit pasidalint kokie ikainiai konsultavime dabar uz buhalterijos tvarkyma? Preliminariai bent. Saskaitu skaicius apie 30-40 per menesi

apie 250-270 su pvm

Paskelbta
Prieš 7 valandas, linux pranešimas:

Konsultacinė tarnyba tvarko, 150 ha augalininkystės ūkis, 150 eur su pvm mokam. Kiekvienais metais po kelis procentus pakelia vis.

Po kelis proc. tai normalu, bet privati jau antrus metus iš eilės pranešė apie 15proc. pakėlimą nuo naujų metų. Motyvas - 11proc. kylantis minimalus mėnesinis atlyginimas.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...