Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 7 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

Turiu farmet falcon, deklaruoja kad reikalinga galia nuo 140ag, seju su 190 ag traktoriumi tai pilna seklos ir trąšų tikrai turi ka veikti ir jai koks kalniukas tai greitis tik 9/10km/h , manau optimalus sejos greitis iki 15km

Mano copact 4m, už pronto daug agresivesnis dirbimo kampas ir savaime AG atema, duodi gylio neša šonan,plius nuo gylio akmenis gaudo tarp disko ir kojos arba tarp abiejų diskų,  norėčiau pakeist į pronto  6m be trąšų ir temt 10kmh  su 210ag bet kada bus galimybė nz 😀 

• Atsakymai 1,8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
prieš valandą, simasd pranešimas:

Mano copact 4m, už pronto daug agresivesnis dirbimo kampas ir savaime AG atema, duodi gylio neša šonan,plius nuo gylio akmenis gaudo tarp disko ir kojos arba tarp abiejų diskų,  norėčiau pakeist į pronto  6m be trąšų ir temt 10kmh  su 210ag bet kada bus galimybė nz 😀 

Jo akmenis gaudo tikrai ir užkerta diską ko pasekoje pradeda stumti žemių kalną, dėl nešimo i šoną nepastebėjau aišku ir dirbima max leidžiu tik 7cm kažkur, dar nepatinka kad dirbimo ir sėjos diskai kilnojasi nuo atskiru porų o ne viskas vienu metu 

Paskelbta
prieš 35 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

Jo akmenis gaudo tikrai ir užkerta diską ko pasekoje pradeda stumti žemių kalną, dėl nešimo i šoną nepastebėjau aišku ir dirbima max leidžiu tik 7cm kažkur, dar nepatinka kad dirbimo ir sėjos diskai kilnojasi nuo atskiru porų o ne viskas vienu metu 

Man nuo žemės sunkumo ir kietumo priklauso, bet neša apie 4-7cm, o sėjos sekcijoj  bėda išlindo po 900ha pradėjo užžerimo aketelių lingės  lužinėt 

Paskelbta
prieš 14 minutes , simasd pranešimas:

Man nuo žemės sunkumo ir kietumo priklauso, bet neša apie 4-7cm, o sėjos sekcijoj  bėda išlindo po 900ha pradėjo užžerimo aketelių lingės  lužinėt 

Nu dar nelūžta pas mane, tik keli užsikimšimo davikliai nusprogo, pakeisti ir dar vienas streikavo i sėjos pabaiga 

Paskelbta
Prieš 21 valandas, UK. POVILAS pranešimas:

Turiu farmet falcon, deklaruoja kad reikalinga galia nuo 140ag, seju su 190 ag traktoriumi tai pilna seklos ir trąšų tikrai turi ka veikti ir jai koks kalniukas tai greitis tik 9/10km/h , manau optimalus sejos greitis iki 15km

Pasikelk dirbima ir leksi, kaip ir kitos stebuklingos raudonosios sejamosios 🤐

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, ukininkaitis pranešimas:

Sveiki.Kaip patikrinti Pronto2013m užsikimšimo daviklius.?

Jeigu blogi ekrane keikiasi, liečiamam ekrane yra programa kuri parodo blogą, blogus daviklius. Bet ne visada problema būna daviklį, daviklis gali būti geras, bet gali rodyt klaidą ;)

Paskelbta
prieš 21 minutes , ceck pranešimas:

Jeigu blogi ekrane keikiasi, liečiamam ekrane yra programa kuri parodo blogą, blogus daviklius. Bet ne visada problema būna daviklį, daviklis gali būti geras, bet gali rodyt klaidą ;)

Pas mane senas kompas.kaip suprasti gali būti geras bet rodo klaida🤔

Paskelbta
Prieš 11 valandų, ukininkaitis pranešimas:

Pas mane senas kompas.kaip suprasti gali būti geras bet rodo klaida🤔

trumpina laidynas, man taip buvo su nauja, užtekdavo sėjant gaut lietaus ir keikiasi, bet su metais išsispręndėm tą nesąmonę

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...