Donatas Paskelbta Gruodžio 14, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 14, 2007 firmos nezinau, bet visi sie agregatai elektriniai ir rusu gamybos. Siaip manau kiekvienam turguj turetu buti tokiu dalyku, kur buna prekiautoju Zemes ukiui labiau skirtomis prekemis, kaip guminiai, apynasriai ir pan.. Pas tokius klausk. P.s. girdejau atsiliepimus apie ta rankini separatoriu kur fotke idejau, tai sake totalus sh.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Gruodžio 14, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 14, 2007 dar namie rasciau ir seperatoriu rankini ir sviestamusi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dwarvas Paskelbta Vasario 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2009 Teko užsukti į DOJUS agro, turi ir sviestmušių, ir separatorių. Kaina gan aukšta, bet turi sertifikatus, kas reikalinga norint prekiauti pagaminta produkcija. Bet čia ko gero tik stambesniais kiekiais perdirbant. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gediminaske Paskelbta Vasario 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2009 o tai kokios kainos? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aja Paskelbta Vasario 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2009 Aš turiu elektrinį seperatorių ir sviestamuše ( du viename)pasikeičia tik indas pienui ir viskas , pirkau senokai prieš kokius5metus. Bet čia jau nebebūtų pramoninei gamybai , tik namudininkams. Ir jei ruošiatės pirkt seperatorių tai atgailėkit ir nisipirkit elektrinį, tikrai geriau. Nežinau kaip su sviestu, bet grietinę pardavinėdavau labai sėkmingai, o iš lieso pieno gaminau sūrius , paprastus varškės ir "tipo lydytus". Netgi savi klijentai buvo Bet dabar manau jau perdaug pieno ( aš čia apie save). Dabar nesenai turguj klausiau tai 0,5litro grietinės -6litai , naminio sviesto nebuvo ,sūris apie 9litus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ausra Paskelbta Vasario 1, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 1, 2013 del kokiu priezasciu sviestas gaunasi didelis? musu trilitriniam sloike rankomis ir lb daznai gaunasi didelis ka darau ne taip? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rasiene1968 Paskelbta Vasario 3, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 3, 2013 del kokiu priezasciu sviestas gaunasi didelis? musu trilitriniam sloike rankomis ir lb daznai gaunasi didelis ka darau ne taip? nuo seno žinodavaukad ,,didysis'' sviestas gaunasi, kai per šilta grietinė atrodo.tada šalto vanden pildavom prieš galą baigiant plakti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PostFactum Paskelbta Vasario 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 12, 2013 Juokingai, skamba „didysis sviestas“ Yra toks geras žodis - didžiasviestis. Jau senokai neteko matyti didžiasviesčio, tikrai taip, nuo grietinės temperatūros priklauso. Pamenu, kai kadais buvo sugedus elektrinė sviestamušė ir vakare prie tv pasikeisdami trilitriame rankom plakėm - nemalonus užsiėmimas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kaliausė Paskelbta Vasario 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 12, 2013 Juokingai, skamba „didysis sviestas“ Yra toks geras žodis - didžiasviestis. Jau senokai neteko matyti didžiasviesčio, tikrai taip, nuo grietinės temperatūros priklauso. Pamenu, kai kadais buvo sugedus elektrinė sviestamušė ir vakare prie tv pasikeisdami trilitriame rankom plakėm - nemalonus užsiėmimas. tikrai didysis gaunasi, kai per aukšta grietines temperatūra, bet eina ištaisyti vėl į gerąjį sviestą. Reikia daryti taip:išgriebti, nuplauti, o paskui padėti į šaldytuvą kad atvėstų, galima palikti per naktį, tuomet išminkyti, vanduo išbėgs ir taps iš balto vandeningo gražus geltonas sviestas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pirtinis Paskelbta Gruodžio 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2013 Sveiki Kolegos, kadangi tiesiogiai su pienu nesu susijęs, gal kas gali pasakyti koks vidutinis pieno-sviesto santykis gaunasi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
crista Paskelbta Sausio 16, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 16, 2014 Kad labai jau klausimas nekonkretus.Sviestas gaunasi ne is pieno,o is grietines.Grietines kiekis priklauso nuo pieno riebumo.Pieno riebumas priklauso nuo...........gyvulio veisles,laktacijos periodo,pasaru,net rytinio ir vakarinio pieno riebumas skiriasi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pirtinis Paskelbta Vasario 22, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2014 Kad labai jau klausimas nekonkretus.Sviestas gaunasi ne is pieno,o is grietines.Grietines kiekis priklauso nuo pieno riebumo.Pieno riebumas priklauso nuo...........gyvulio veisles,laktacijos periodo,pasaru,net rytinio ir vakarinio pieno riebumas skiriasi nu bet vistiek vidurkis yra, ir pieno riebumas tikrai ne 2,5 % kaip pardei.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Birutė :) Paskelbta Kovo 3, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2014 iš 1 l grietinėlės gaunu maždaug 320 gr sviesto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 3, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2014 iš 1 l grietinėlės gaunu maždaug 320 gr sviesto Tai grietinė apie 32 proc riebumo?? Na, gal separatorių pareguliuoti reikia?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Birutė :) Paskelbta Kovo 3, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2014 kaip tuomet tai padaryt? nereguliavau nė sykio.Kaip injungiu taip ir varvinu . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 3, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 3, 2014 kaip tuomet tai padaryt? nereguliavau nė sykio.Kaip injungiu taip ir varvinu . Šiaip tai kelme anksčiau ta skylutė, per kurią bėga grietinė, būdavo reguliuojama... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti