Jump to content

Rokasas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Rokasas reacted to grazbek in Aukšto slėgio plovykla   
    viskas prasideda nuo to kiek reikia plauti. Paskum vienfazis ar trifazis o gal net benzininis ar dizelinis. Kuo daugiau plauni tuom galingesnio reikia. karcher bent jau pas mus nepralenkiami. Moteriškos juos dralina ne gailėdamos kartais pamiršdamos pasižiūrėti ar yra tepalo ar tvarkingas filtras - joms dažniausiai svarbu kad burzgia visa kita nesvarbu.  Šiuo metu naudojame dešimtos serijos 4 šalto vandens plovimo įrenginius iš kuriu du dar yra geltoni dešimtos serijos ir jie pilnai veikiantis.. Plauti turime daug panašiai apie 1500 kvadratinių metru kiekvieną savaite. Su pasiremontavimais tarnauja dešimt ir daugiau metu. DAžniausiai iki tol kol pradyla korpusas ir seno remontas pradeda kainuoti tiek kiek naujas aparatas. Daliu visada yra apskrities centruose toliausiai Panevėžyje arba Vilniuje. Genda dažniausiai tie kurie labai mažai dirba jie užsistovi rudyja armatūra -prasideda gedimai. Dar gan dažnas gedimas yra tai kad žiema peršala. Mažai naudojamu užrudyja aukšto spaudimo šlanga ir ypač tos šlangos greitai rudyja kuriomis teka cheminiai plovikliai dezinfekcinės medžiagos.
  2. Patinka
    Rokasas got a reaction from Mariuks in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    1. Kam sakyt, kad perki su paramos pinigais?
    2. Ta kaina tikrai nėra +2k ar panašiai. O jei reikia papildomų dokumentų ruošimo, tai normalu, kad ir kaina šiek tiek didesnė, šimtas ar keli.
    3. Kiek ieškojausi sau, niekam neužkliuvo kad su paramos pinigais, kad ir pasakydavau. Jie suinteresuoti parduot ir nesvarbu su kokiais pinigais tu perki.
    4. Gal tu pasakai, kad rašysim vienokią kainą ant sutarties, o jūs man dar pinigų pagrąžinsit, kad išsigryninti paramos pinigų dalį? Tada normalu, kad ir jie nori didesnės sumos Nes man techniką pardavinėjant buvo tokių prašančių.
  3. Patinka
    Rokasas got a reaction from JCB in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    1. Kam sakyt, kad perki su paramos pinigais?
    2. Ta kaina tikrai nėra +2k ar panašiai. O jei reikia papildomų dokumentų ruošimo, tai normalu, kad ir kaina šiek tiek didesnė, šimtas ar keli.
    3. Kiek ieškojausi sau, niekam neužkliuvo kad su paramos pinigais, kad ir pasakydavau. Jie suinteresuoti parduot ir nesvarbu su kokiais pinigais tu perki.
    4. Gal tu pasakai, kad rašysim vienokią kainą ant sutarties, o jūs man dar pinigų pagrąžinsit, kad išsigryninti paramos pinigų dalį? Tada normalu, kad ir jie nori didesnės sumos Nes man techniką pardavinėjant buvo tokių prašančių.
  4. Patinka
    Rokasas reacted to Amber in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    Tai kazka grybauji paskambini ar nueini ir klausi kokia kaina. Pasako  kokia ta kaina  su pvm ar be pvm reikia klausti o ne save mulkinti. Sužinai kaina  kokia yra pilna ir viskas. 
  5. Patinka
    Rokasas reacted to JCB in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    Tipo nuvarai traktoriaus žiūrėt už 14k, nusideri iki 12k, bet po to pasakai, kad reiks ne tik sąskaitos bet ir perdavimo aktų dėl paramos ir sako tada jau kainuoja 15k?? Pasakas kažkokias čia mum seki... 
  6. Patinka
    Rokasas reacted to Planetarke in Zirniai   
    O tai jūs įsivazduojate, kad prie kiekvieno žirnių lauko turi per naktis sėdėti žmogus ir baidyti?  Lietuvoje nėra tiek gyventojų apskritai, kiek yra pavasarį apsėta laukų. Ar medžiotojai yra privačių asmenų samdiniai? Kokios priemonės naudotos apsaugoti savo laukus? Kur repelentai, kur garsinės patrankos? Tipo aš sėdžiu vakare prie televizoriaus, o kažkas laksto per laukus ir baido naktimis? Medžiotojai moka mokesčius už teisę medžioti valstybės nustatytuose plotuose. Po 10-15 metų neliks medžiotojų išvis, kas tada eis saugoti? Eu komisijos nariai gal sėdės ir bambioškas mėtys?
  7. Patinka
    Rokasas reacted to ramunas.s in Sėklos - Perku / Parduodu   
    Pasukit ryt, pasikalbesim 860523118
  8. Patinka
    Rokasas reacted to voras in avizu auginimas   
    Naujas sezonas atidarytas
     
    video-db3586d066ccb4776d8a90f8fd72b922-V.mp4
  9. Haha
    Rokasas reacted to Ozas in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    bendradarbiavimo sutartyje būtų aprašyti kiekvieno partnerio įsipareigojimai (ved išlaikymas, buhalterijos tvarkymas, rodiklių pasiekimas)
    neįvykdžius įsipareigojimų, ko pasekoje pritaikomos agentūros sankcijos, visas pritaikytas sankcijas atlygina įsipareigojimų neįvykdęs pareiškėjas ar partneris
    vietoje 12,5 tūkst. eur. siūlau sąlygą, jog pareiškėjui atsisakius dalyvauti partnerio projekte kaip partneriui, jo gauta investicija tampa partnerio nuosavybe. manau taip daug geriau, bet tinka ir užstatas.
     
  10. Patinka
    Rokasas reacted to ludditas in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    Aš deja į partnerius netiksiu dėl ved.
    Bet pora pastebėjimų. Jei savo partnerio nesusaistysi jokia bendra investicija tai pats stipriai rizikuoji, nes jei jis nevykdys VED ar kitų įsipareigojimų, pats liksi ant ledo, turėsi grąžinti kažkiek paramos, gal ir visą, nesigilinau I sankcijas.
     Partneris dėl to nenukentės. Visai kita situacija bus jei jis turės įsigijęs kokią tai investiciją, jis bus suinteresuotas rodiklių išlaikyme.
    Dėl pačių partnerystės mainų, tai nzn kokio čia reikia ieškoti naivuolio- altruisto, kuris sutiktų laukti kito šaukimo kuriame galėtų kažką isigyti kažką sau.
    Visų pirma neaišku kada tai būtų, nes neaišku kada baigsi įgyvendinti šį projektą. Antra neaišku kokios tada bus taisyklės, galbūt net neapsimokės tos paramos imti. Trečia dėl infliacijos visos investicijos kasmet pabrangsta 2-5%, tai natūralu jog antras liks nuskriaustas, nes galės įsigyti mažiau technikos. Na ir pagrindinis dalykas kur garantijos, arba kokias jas duotum, jog pats vykdysi VED įsipareigojimus? Nes pats kaip ir būsi jau viską įsigijęs, tai gali ir praeiti noras toliau tęsti šį sandorį.
  11. Patinka
    Rokasas reacted to JCB in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    Kodėl penkiem jei trim galima? Pagrindinis dalykas kad čia ne kompensavimo pagrindu, o pirkimas savo lėšom, pareiškėjų ribotos galimybės.
  12. Patinka
    Rokasas reacted to urbonas10 in 2023-2027m Parama labai smulkiems, smulkiems - vidutiniams ūkiams   
    Bandyt visada verta, bet daug šansų neduodu. Didžiausia blogybė, kad tik nauji daiktai galima pirkt.
  13. Patinka
    Rokasas reacted to Quattro in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Kvieciai dabar. Vakar pries lietu spejom 21 dregmes pirma fura prisikult. Gerai kad rapsas jau visas nukultas ir isdziovintas, maziau nei 11.2 dregmes rapso siemet nemaciau pas save. "Linksmas" rugpjutis nusimato.

  14. Patinka
    Rokasas got a reaction from Gunia in Žaliasis pūdymas   
    Užtenka nusiųst/įkelt nuotraukas į nma agro ir viskas. Nereikia jokio atsakymo. 
  15. Patinka
    Rokasas reacted to Valodia25 in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Panašiai
  16. Patinka
    Rokasas reacted to ugerlose44 in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Negali,turi turėti praejusiu metu finansinės ir derlingumo ataskaitas(duomenys)
×
×
  • Create New...