Jump to content

rcrc

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Haha
    rcrc reacted to pukotukas in Lėkštiniai skutikai.   
    Kaip sureguliuoti lenkiškas lėkštės pakabinamas 4 metru kad lystu giliau. 
  2. Patinka
    rcrc reacted to Jaunasis in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    kam iskarto taip zmogui. lyg patys butumet tobuli net klausimo neperskaitet nei parasyta kad dbr jau jis lekia su tuo kokteiliu nei ka nei jusu pinigai nei ka. neturit ka pasakyt tai paskaitykit ir patylekit o jei turit kazkoki savo mixiuka tai tiesiog paimkit ir patarkit zmogui ka patys maisot ir kokia nauda is to matot o ne pulkit iskarto kad ka tu cia kvailas darai ar isviso reikia ir panasiai.
  3. Haha
    rcrc reacted to Virgis. in Pasaulio įvykiai   
    Ne anekdotų tema, bet šiai temai šiuo metu labiau tiks. Kare gimsta anekdotai. Štai naujausias, gaudykite:
    Kijevo pakraštyje keliuku juda gausus būrys rusų karių, staiga už nedidelės kalvos pasigirsta balsas:
    "Vienas ukrainiečių karys yra geresnis už 10 rusų! "
    Rusų vadas įsako savo geriausiems 10 kovotojų pereiti šią kalvą, kur prasideda šaudymas, užtrunka kelias minutes ir ateina tyla.
    Ir vėl balsas: "Vienas ukrainiečių karys geriau nei 100 rusų karių! ". Rusų vadas siunčia dar 100 geriausių savo karių. Vėl šaudymai, o po 10 minučių tyla.
    Ramus ukrainietis vėl šaukia: „Vienas ukrainietis yra geresnis nei 1000 rusų karių! 
    Rusų vadas siunčia 1000 savo kovotojų už kalvos.
    Girdisi mūšio garsai, granatos, šūviai. Tyla.
    Vienas sunkiai smurto sužeistas rusas šliaužia iš už kalno ir mirštantis prašo savo vado:
    "Nebesiųsk nieko ten. Tai spąstai. Jie du... "
  4. Haha
    rcrc reacted to voras in Žalinimo programa.Kokia jūsų nuomonė apie šį išmislą?   
    Aš niekad ir neariau, pasėjau tiesiogiai,
    Bet liepia atsėt visvien
  5. Patinka
    rcrc reacted to jevgenijus in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Tiksliai gi! Yra ir antra juokinga pusė. Kinietiškas šlamštas, kinietiškas šlamštas... O dabar, jazus tu mano, a vdruk kinietiško šlamšto nebegausiu?!
    Kiniečiai jau pusę Afrikos nupirko. Ne, ta prasme, jie nuperka ne antilopių nušiktus laukus, o svarbiausius oro uostus, jūrų uostus, kuria įmonės kuriose dirba tik Kiniečiai, kišasi, įtakoja visus politikos lygmenius. Kai pardavinėjom Mažeikių naftą, ką ten, iki dabar pilna dusautojų, kad ne mums fabrikėlis priklauso. Ko jūsų manimu Kinijai reikia iš Lietuvos? Karmėlavos cepelinų? 
  6. Patinka
    rcrc reacted to swe in Trašų kainos   
    vienas vadybininkas sako trasos nepings nes dabar sutartis sudarinėjam trąšoms kitiems metams. Tik jo paklausus o tai kodėl trąšos sandėliuose pabrango, nors buvo pirktos prieš puse metu, įsivyravo tyla.
    Yra paklausa yra ir pasiūla. Jeigu jūs perkat po 500 kaip karštas bulves tai kodėl kainos nepakėlus dar?
    Trašų pasaulyje nepritrūks tikrai nes tokiomis N kainomis kaip dabar jų sunaudojimas nukris 30-50 proc.  reikškia jų nereiks ir pagamint.
    Mano kaimynas vos nesubankrutavo kai salietra buvo po 1600lt o derlius pas mus buvo prastas ir kainos mažos.
    Jūs pirkite už 500-600eur, nes žinokit PRITRŪKS pavasari ir BRANGS dar labiau, o aš palauksiu pavasario. Bent jau žinosiu kaip žiemkenčiai atrodo ir galėsiu prognozuoti derliu ir galbūt fiksuot grūdų kaina, nes šiai dienai žiemkenčių derliu prognozuoti tas pats kas iš kavos tirščių burti.
     
    ps. Kuo ilgesni laiko nebuvo iššalimo tuo didesnė tikimybė, kad bus. Pamastykit...
  7. Patinka
    rcrc reacted to Zvanas in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Kur tikinčiųjų mokslu komentarai? Jau para laiko, o dar docentas į celofaną nesušarlatanizuotas (nesuvyniotas).
  8. Patinka
    rcrc reacted to PArty in Kas vyksta Lietuvoje?   
    "782 757,40 Eur - tiek pinigų valstybė artimiausiais mėnesiais ketina skirti koronaviruso reklamai. Ji greitai atsiras sisteminėje šalies žiniasklaidoje. Valdžia netgi tiksliai nurodė, ką apie koronavirusą reikės pasakoti gyventojams. Tad tikėtina, kad iki metų pabaigos didžiojoje žiniasklaidos dalyje ir toliau bus skelbiami gąsdinantys užsikrėtimų skaičiai, mirčių statistika, aiškinama, kad reikia dėvėti kaukes ir būtinai būtinai skiepytis. O norintys pailsėti nuo neigiamos informacijos ar patys apsispręsti dėl skiepų, tradiciškai bus apšaukti plokščiažemininkais ir antivakseriais."
    https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/ziniasklaida/sestadienio_vakaro_ziniose_skaitykite_ruoskites_valdzia_perka_informacija_apie_covid19_gasdinimu_bus_daug/
     
  9. Patinka
    rcrc reacted to Jonas1995 in New Holland traktoriai   
    Pagal kaika, tai ir mašinoms isimti reikia garso aparatūra, neduok dieve pradės sarnyras bildet, ar rato guolis užt, su sms ar facebook kitas reikalas...
  10. Patinka
    rcrc reacted to Duncia in Išmokos 2014-2020   
    Radau gan idomų komentarą mano ūkyje dėl vadinamų " išmokų mažinimo stambiesiems" tai reliai jau pastebėjau dažnai ši valdžia mėgsta reformas ar tai pokyčius, kurie yra tik dėl vaizdo. Tas pats kas pimti daiktą ir padėti jį į kitą vietą ir sakyti va padariau darbą. Komentaro kopija: mastantis (78.58.149.97) Visiems kas masto ir skaito, o ne kramto kas jiems skleidiziama: ismoku "mazinimo" arba "lubu" nustatymo principas isdestytas reglamente. Taciau niekas nesigilina i detales, kurios sita tipo "atemima is didziuju ir atidavima maziesiems" pavercia NIEKINIU REIKALU. Visu pirma jeigu ir ivedamos lubos - tai tik pagrindinei ismokai kuri sudaro apie 30-40 proc. visu gaunamu ismoku (kaip zinia yra pagrindine (apie 62 eur/ha) ismoka uz ha, tada zalinimas, tada uz pirmuosius, tada jauniesiem, tada visokie uz baltyminius, sertifikuotas seklas ir toliau - pienas mesiniai, ekologiniai ir t.t.). Todel tam kad pasiekti 150 tukst. turi dirbti ne maziau 2400 ha. Tokiu ukiu Lietuvoje yra tik 26 ir sutaupoma butu (tipo nuimama kas virsijama) tik kazkur apie 1,3 mln eur. - tai yra TIK 0,7 PROC. nuo PAGRINDINES ismokos uz visus Lietuvoje deklaruotus plotus. Tai cia netgi maziau uz simbolini skaiciu . Einam toliau - struktura didziuju ukiu visiems zinoma ir yra sakoma, kad yra keli stambus konglomeratai fondai ir kitokie koncernai - taciau is tikruju ismokas gauna atskiri juridiniai vienetai - filialai - buve kolukiai, todel virsyti net ir tuos 2400 ha kiekvienam is koncerno jau sudetinga. Trecia yra paslepta reglamente nuostata, tiksliau nepaslepta, bet nutylima kad ji bus taikoma - tai yra ismoku lubos gali buti "pakeltos" ta suma kiek ukis, imone ar buves kolhozas sumoka pinigu susijusiu su darbo uzmokescio fondu (algos plius ismokos sodrai), o TAI REISKIA kad imone dirbdama 2400 ha samdo vidutiniskai apie 15-30 zmoniu kuriu darbo uzmokescio fondas bus tikrai ne mazesnis kaip "GALVOJAMOS NUSTATYTI LUBOS". Ketvirta - virsijus lubas gali valstybe nustatyti mazinimo PROCENTA - minimaliai 5, maximaliai 100. Tai reiskia kad jeigu virsiji riba, ismokos dar nenubraukiamos o sumazinimos pasirinktu procentu. Visgi eilini karta EILINE SITUACIA - VEIKIMAS DEL NIEKO - talmantas apsimeta kad padarys gera darba vidutiniams ir smulkiems ukiams, bendroviu asociacija pasimaivys kad juos skriaudzia kad jie ir tiap daug darbuotoju islaiko, ministerija su puodziuko kontora ir nma isleis daugiau pinigu skaiciavimams - EFEKTAS BUS LYGUS NULIUI. Kad efektas nebutu lygus nuliui - ismokos turi tureti lubas bent nuo 60 tukst. ir lubos turi buti taikomos visoms ismokoms, o ne tik pagrindinei (aisku kur susieta su gamyba - ne), plius mazinimas turi buti 100 procentu kas uz lubu, o neismoketos sumos turi buti perkeltos ukiams deklaruojantiems iki 250-300 ha (su laiptais) kaip pirmuju ha ismoka. Tada atsistos i vienodas konkurencines salygas ir 10 ha ir 100 ha ir 1000 ha ukiai. Papildomai ivedus dar grieztesnes sankcijas ar apribojimus sofkiniams - pinigu is ES papildomai nereiks prasineti.

    Skaitykite daugiau: http://manoukis.lt/naujienos/agropolitika/parlamentinis-komitetas-siulo-150-tukst-euru-tiesioginiu-ismoku-lubas
  11. Patinka
    rcrc reacted to Audrius90 in MTZ 82 Priekinis Tiltas   
    tie kas nejaucia arba pirma kart vaziuoja, arba nezino kas yra remontas, o kas daug dirba su technika jaucia viska, nuo ijungto tilto iki oro trukumo padangoje   
  12. Patinka
    rcrc reacted to Virgis. in Purškimai   
    Nezinau kas cia pavydi bet zinau kad per naglai po KG veliava dirbo, tai puikiai zinojo kuom rizikuoja, tai tokio sugebejimo geriau gyvent nezinau kas labai gali pavydeti... bet ant pacio tai jau matosi nusivylimas, kad teks kaip daugumai viska legaliai pirkt
  13. Patinka
    rcrc reacted to Virgis. in Purškimai   
    Sita info jau nieko nekeicia, nes bent jusu kraste ji yra viesa
  14. Patinka
    rcrc reacted to dvidas in Purškimai   
    Versis ir toliau tik jau turbut atskirai ,kiek zinau tokio gero verslo ir po papuolimu nemeta
  15. Patinka
    rcrc reacted to Virgis. in Purškimai   
    kodel manai kad jie ten savi, kiek zinau vienas is ju pries dar ateinant i KG jau tuo versliukiu jau vertesi.
  16. Patinka
    rcrc got a reaction from Gunia in Vasariniu kvieciu auginimas   
    Sveiki,  normalus mano tresimas butu pries seja- NPK 6-26-30 250 kg/ha, karbamido 150 kg/ha. Krumijimuisi  amonio salietros 200 kg ir amonio sulfato 100 kg/ha
  17. Patinka
    rcrc reacted to jevgenijus in Dziovykla, bokstai   
    Kinų sieną pastatė iš žemių, molio, šūdo ir statybose murusių statybininkų kūnų.... va jau kiek stovi. Turbūt achujenna konsultantą turėjo.
×
×
  • Create New...