Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,

idomu kokios kokiuose rajonuose nekilnojamo turto kainos.

Pvz pas mus zarasu rajone kaimuose nama su ukiniais pastatais imanoma nusipirkti nuo 15k-30k , aisku yra tokiu fruktu kaip perpirkinetojai, kurie nuperka nama uz 20k ir stumdo internete poto po 150k :)

Paskelbta

Nu jei norėtum aplink Vilnių ką rasti,tai turbūt 30 sodybų Zarasuose reiktų parduoti.Blyn naujas 180 m2 namelis su 6 a soduose apie limoną sukasi...

Čia skaičiavom kad taip nusipirkti, tai abu su žmonq po 4-5 štukas namo turėtumėm parnešti...Tikiuosi kitur situacija geresnė...

Paskelbta

na matai as nekalbu apie naujus statinius mane pvz domintu idomumo delei kainos tokiu namuku su ukiniais pastatais kurie pvz buna gyvenvietese pvz 40-20 metu senumo. Kaip sakant statyti dar cholkozo laikais :)

Paskelbta

Man iki rajono centro 15km :) tai yra parduodanciu nuo 15t iki 25t :icon-confused: bet mano subjektyvia nuomone siektiek perdaug :icon-redface: beja yra fruktas pardavinėjantis vienkiemi uz 200000t :icon-idea:

Paskelbta

musu puseje tokiu namuku kainos 80000 -120000 lt, nes uz 30 km siauliai, tai is miesto zmones kraustosi i kaima, be to visur asfaltuotas kelias, ziaurokos kainos lyginant su ju bukle. salia kaimyne nusipirko nama uz 67000 lt, tiek sumokejo vien tik uz sienas, nes viska viduje isgriove, stoga naujai uzdenge, taip kad ziauru :(

Paskelbta

Šiais laikais kiekvienas prašo, kiek jam atrodo "protinga". Gali ir už 30 t. lt, ir už 100 t. lt analogišką objektą pasiūlyti. Kai tenka pasivažinėti po Lietuvėlę, kokių gražių vietų pasirodo esama. Gyvenčiau kokiam Panevėžy, Rokiškio rajone sodybą pirkčiau, jei Kaune-prie Raseinių netoli Dubysos ieškočiau žemelės/ūkelio, na ir t.t. O aplink Vilnių, paėmus kokį 100 km spindulį, "truputį" brangiau. Todėl 15-30 t.lt už sodybą atrodo juokinga. Pas mus garažas požeminis tiek kainuoja.:) arba :(

• po 2 savaičių...
Paskelbta

man iki rajono centro 12 km, banke prashiau paskolos tai sako davai isivertink sodyba, "Matininkai" telefonu ivertino, sako nesvarbu kas ir kaip, gali ir japonishki karpiai baseine plaukioti jei kaime tai max 120000 ivertinsim ir tik del to kad shiandien gera nuotaika. nu tai ka sakau , man del tiek tai ne paskolos imti neverta

• po 1 metų...
Paskelbta

man iki sakiu apie 11-12 km, pas mus viena nama su uk. pastatu prastume uz 30k, kita stumineja jau koki metai uz 70k, bet ten jau sklypas didesnis ir dar berots zemes 3ha, Turiu ir as lycna trioba nezinau ne ka su ja daryt

Paskelbta

pas mane prastumineja kazkokia imone nama su uk. pastatais, bet tiems vieniems stogo ner ir visi supuve su kazkur 11ha zeme uz 70t lt. bet zeme tai vietom krumais apaugus ir visa kalvo kad apart neprokur ir dar raso, kad bendrovei isnuomota nors ten gal 100metu niekas nedaryta :lol:

• po 1 metų...
  • po 2 savaičių...
  • po 5 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...