Jump to content

vidurio lietuvis

Nariai
  • Pranešimai

    96
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vidurio lietuvis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. aš galvoju per radiatorių pravest ortakį iš folijos, kad pašiltų ir būtų visada gaivaus oro. lyg ir šylantis oras turėtų patraukt iš lauko šaltą orą...
  2. DĖL VENTILIACIJOS.... Sveiki, namo antrame aukšte yra tik ištraukiamoji ventiliacija, bet nėra oro padavimo, o jo dabar rekia. Jei tam pačiam aukšte tik kitam kambayj sienoj padaryčiau šachtą orui ( lauke būtų apie 2,5m žemiau nei kambaryj) ORAS EITŲ Į KAMBARĮ AR IŠ KAMBARIO?
  3. Sveiki, dirbu sėklintoju rajone ir noriu paklausti, kas ūkininkams svarbiausia kviečiantis sėklintoją- kad jis dirbtų 365 dienas nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, galėtų gydyti ar manot, kad visi sėklintojai vienodi ir kviečiat tą patį tik iš įpratimo?
  4. tai vien ėsdami žolę ir šieną mėsinės avys skurdžiai užaugs?
  5. Sveiki, noriu pasiteiraut, kiek galiu penėt avinukų 1,5 ha pievoj, kad jiem užtektų žolės visus 5mėn( jie būtų visą laiką toj pačioj ganykloj, o rudenį skerst)?
  6. tai gal skaičiavot kokia savikaina šieno rulono dirbant su sava technika?
  7. Per tuos 5 metus iki kiek bandą išsiplėtėt? Šiandien vienas ūkininkas pasakojo, kad turint galvijų nebūtinai reik turėt kažkiek žemės, ganyklų, galima ištisus metus laikyt tvartuose, o pašarus galima pirkt, tik reik rodyt tą pirkimą,,,,čia gali būt tiesa?
  8. Kaip suprantu jau turėjot žemės ir kažkokią daržinę, kad nusprendėt pradėt augint mėsinius? prieš kiek metų pradėjot šį verslą, nes dabar kurie verkia pienininkai dėl pieno kainų vistiek sako, kad neapsimoka mėsinių augint, nors žemes, techniką, pastatus visus turi, skaičiuoja, kad iš mėsinių įmanoma pragyvent tik turint 100 galvų...
  9. kaip supratau pirkot grynaveisles telyčias ir bulių? kiek pagal reikalavimus reik turėt žemės vienam galvijui? beje, gal esat mate pramoninį būdą, kai kiaurus metus auginama tvartuose?
  10. Per kiek laiko prasimušėt iki tokio pasiekimo? pasirinkot šerti tik žoliniais pašarais ar ir miltais penit? beje, kaip su biurokratiniais ūkio įteisinimais gauti išmokas...labai ilgas ir nuobodus ėjimas nuo vieno kabineto iki kito kabineto durų?
  11. Sveiki, pastaruoju metu daug tenka girdėti apie perėjimą ant mėsinės galvininkystės ir aišku visi pirmiausiai žiūri iš ekonominės pusės. Noriu paklausti ar esant tokiai situacijai Lietuvos ūkyje verta pradėti mėsinę gyvulininkystę? Iš jūsų patirties, iki kiek galvų reikia numatyti bandos suformavimą, kad būtų galima išlaikyti 4 asmenų šeimą ( na manau mėnesio pajamos 1000 eurų)?
  12. kai rasiu kanors idomesnio (tarkim dvynukus, ar lyties nustatyma ar dar ka, tai butinai idesiu:)
  13. smagu tai skaityt kuo pats uzsiimat gyvulininkystej?
  14. galima, bet as jo "nenaudoju" dar pries pradedant visa shema suleidziu vitE+se, geresnis efektas
  15. parašysiu su vaistų pavadinimais kuriuos pats naudoju. po lytinių organų patikrinimo suleidi fertagilio2,5 ml, po 7 dienų estrofano ampulę po 2 dienų suleidi vėl fertagilio 2,5 ml, sekančią dieną sėklini, be požymių patikrinimo.
×
×
  • Create New...