Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 14 minutes , Bedarbis pranešimas:

Ar 10 tonu bomkrato užtekt belarusui pakelti nera jisai platus padas

na nazenau ar 10 tonu bomkrato uzteks pakelti bet su domkrato 3 ar 5 tonu pakelsi nebent tu iskart visa nori i ora pakelti 

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Auguliss pranešimas:

na nazenau ar 10 tonu bomkrato uzteks pakelti bet su domkrato 3 ar 5 tonu pakelsi nebent tu iskart visa nori i ora pakelti 

Man rašo dokumentuose svoris 7130 kg tai ne 3 ir ne 5 tonos

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Auguliss pranešimas:

is galo paziurek salia numerio kaireja puseja yra lentele ten remo numeris iskaltas ir jo svoris bus parasytas 3700kg 

Ryt pažiurėsiu bet jai tiek kiek jus rašot kodėl pas mane rašo 7 tonos? Kas čia negerai

Paskelbta
prieš 5 minutes , Bedarbis pranešimas:

Ryt pažiurėsiu bet jai tiek kiek jus rašot kodėl pas mane rašo 7 tonos? Kas čia negerai

Suki galvą lygioj vietoj. Suklydo gal įvesdamas masę darbuotojas kuris registravo. Pas mane 3900kg  didžiausia masė dokumentuose registracijos rašo - traktorius toks kaip tavo.

Paskelbta
prieš 57 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Suki galvą lygioj vietoj. Suklydo gal įvesdamas masę darbuotojas kuris registravo. Pas mane 3900kg  didžiausia masė dokumentuose registracijos rašo - traktorius toks kaip tavo.

Dešniau rašo kg 3850 tai kaip niekas nepažiurejo kaip pirkau ten ir tiek rašė svory 7 tonos

Screenshot_20231121_194026_Gallery.jpg

Paskelbta
prieš 18 minutes , Bedarbis pranešimas:

Dešniau rašo kg 3850 tai kaip niekas nepažiurejo kaip pirkau ten ir tiek rašė svory 7 tonos

Screenshot_20231121_194026_Gallery.jpg

nesunk tu galvos del tokiu dalyku kel su tuom 10t domkrato, net nejaus tas domkratas to traktoriaus kai kelsi 

Paskelbta

MTZ 952 toje grafoje parašyta 3920 kg. Registratorius stipriai nugrybavo į mišką. Taisyk klaidas, paskui važiuojant per kokį tiltą bus svorio apribojimas 6 t. o tu su beleriu praleki ir tave sustabdo žaliukai. Parašyta 7 tonos techniniame pase,o kur važiuoji ? Skaityk kad baudą turi už tai ko nepadarei, ir neįrodysi, kad žemė ne apvali, o čemodano formos.

Paskelbta
Prieš 6 valandas, kestasxxxl pranešimas:

MTZ 952 toje grafoje parašyta 3920 kg. Registratorius stipriai nugrybavo į mišką. Taisyk klaidas, paskui važiuojant per kokį tiltą bus svorio apribojimas 6 t. o tu su beleriu praleki ir tave sustabdo žaliukai. Parašyta 7 tonos techniniame pase,o kur važiuoji ? Skaityk kad baudą turi už tai ko nepadarei, ir neįrodysi, kad žemė ne apvali, o čemodano formos.

Kaime važineju bet kaip pirkau ir senam pase rašė tiek pat svory ydomu čia

Paskelbta
prieš 51 minutes , Bedarbis pranešimas:

Kaime važineju bet kaip pirkau ir senam pase rašė tiek pat svory ydomu čia

Neieškok bėdų pats,jos pačios randa...Kolegos pataria ką daryti,o pats keli pats sau problemas.Stipriai įmitęs pačio belarusas.Mažink jam davinį...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...