Jump to content

Manipuliatorius


Turistas

Recommended Posts

prieš 18 minutes , Turistas pranešimas:

Sveiki, gal kam teko naudoti sunkvezimiu manipuliatoriu ant misko priekabos? 

Vieni sako, kad labai letas gaunasi nes sunkvezimiu manipuliatoriams reikia tikslumo kraunant ir del saugumo.

Reikia nedidelio ~ 6m ilgio. 

Na,bet logiskai mastant koks letas gali būti...jei furas pakrauna ir isvezes is misko i fura perkrauna?? Kitas variantas miske tiiikrai nepriskubesi. Jei skubesi tada tikrai kazkas truks luz.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manipuliatorius manipuliatoriui nelygu. Jei desi nuo miskovezio tai bus galingas ir greitas. Jei desi nuo kokio gruzavyko kuris vezioja pvz. Visokias paletes su cementais tai bus labai galingas ir letas. Siurbliai tai krumpleratiniai kaip belaruso arba plundzeriniai. Pigiausiai tai krumpleratiniai. Is esmes tai tau sprest ka dirbsi ir ko tau reik. Kam pirkt brangiys zaislus jei tik malku sau parsivest, arba atvirksciai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet labai nenusimazink. Jei daug planuoji dirbti, tai stambesnis geriau, netaip dyla, ne taip bijo perkrovu ir panasiai. Taip atrodo, kad sakos lengvos. Ten jos kruvoij kai buna sukryziuotos, ne nuo to galo pradek imt tai uzsiknisi pest is kruvos. O ir visokiu traukeju papuola. Gerai jei normalus tvarkingai sudeda. Ce kaip su sienu kupetoij.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

On 2019-10-30 at 19:21, Turistas pranešimas:

Manipuliatoriu ant saku smulkintuvo noriu det. Pajungimas bus nuo traktoriaus hidraulikos (60l nasumas) nes darbinis suks smulkintuva. Nuo miskovezio man per didelis jau gaunas. 

Saki smulkinimas siemet nebus pelningi kas rimtai daug metu dirba jau mato,nuostolius del zemu supirkimo kainu, tad geriau siemet nieko neuzimk

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 8 valandas, MBLORINSER pranešimas:

Ką jūs čia siūlot pompastikas. Traktoriaus. Darbinis suks smulkintuva o 60l/min siurblys  valdys manipuliatorių. Jeigu pas traktorių tik toks siurblys tai pas jy traktorius iki 90-100ag. Tai toky ir rankom mesdamas šakas uzgesins.

Prieš 8 valandas, MBLORINSER pranešimas:

 

Jei proto nera bet koki uzgesinsi. Smulkinu jau ne pirmi metai tik siemet pasitaike uz gera kaina smulkintuva nupirkt geresni tik manipuliatorius dabar problema. 

Jau keli metai su kainom blogai, visi tik saukia neapsimoka neapsimoka, bet toliau smulkina.  

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Visuose versluose visiem tik blogai ir blogai, tas neapsimoka, tas eina i minusa, bet zek jau ir vazineja su nauja masina ar kokia vila pasistate ant ezero kranto is to blogumo matyt.

Manipuliatoriu gera rast yra sudetinga. Sunkvezimio tikrai nemanau kad verta det nes sunkus. Koki loglift 61 uzdejus butu pats tas, bet toki deveta sunku rast o jei rasi suksis apie 15 stk euru. Alternatyva palms nauja bet ir tas 8,4 m ilgio apie 20 stk euru su visu valdymu kainuoja.

Ieskojom  patys krano, tai teko pirkt keslos priekaba su pamanomu kranu vien del jo.

O 60 l/min siurblys nera siplnas ar mazas. Su tokiu pilnai galima dirbt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...