Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Laba. Traktoriukas garaze stovi, 19ag. Pavasari reikes susiarti siektiek zemes, padargu neturiu, isskyrus freza. Koki pluga pirkti,ir i ka atkreipti demesi? Ar jie visi lenkiski, kiniski vienodi? 

Paskelbta

Sveiki,as pats naudoju wirax dvivagi pluga,reikalui esant viena pluga galima visai nusukti ir prisukti man jo pilnai uztenka ir kaina nera labai didele :icon-mrgreen:  siaip sitie plugai lenkiski jei neklystu :icon-geek:

post-10462-0-20566200-1448107091_thumb.jpg

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

kur nera apsaugos tai ne plugas turiu ,tai kai kali antru begiu i akmena su t25 tai pili kakta i stakta ,tai tuoj vienu ari ir is leto ,tik su apsauga ,aisku jai pas jus smelis ,durpe ,nera akmenu vigantai kur pirkai ir kokia apsauga

Paskelbta

O kas pardavineja kvernu ar Overum plugis? Kiek jie mazdaug kainuoja?  Pas mane zemes nedaug, apie 50a, akmenu nera, lygus laukas, pastoviai buvo sodinama, tai manau uztektu ir vieno korpuso. Ar visdelto ziuret i koki lenkiska pigu ir nesukti sau galvos?

Paskelbta

Nu taip mano 20ag, ariau vienu korpusu pieva tai jauciau ,kad traktoriukas apkrautas pilnai ,o jai butu dirbama zeme patrauktu ir 2 korpusus .Na bent man vieno korpuso sociai

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Koks esminis skirtumas tarp tu plugu kur buna kaip sitoi nuorodoi vienvagis ir tu kur buna tokie zali, kur konstrukcija paprastesne. Kuo jie skirasi?  Vieni raso kad darbinis plotis 40 cm, kiti kad korpuso uzgirebio plotis 20 cm.

• po 1 metų...
Paskelbta

Sis klausimas man labai taip pat aktualus turiu Kubota 15AG ir ieskau informacijos apie plugelius, koki rinktis taip ir nezinau, zemes yra apie 0.5 h ir palyginus lengva,...

• po 1 metų...
Paskelbta
On ‎2017‎-‎03‎-‎03 at 14:50, zigizmundas pranešimas:

galiu parduoti ardavau su DT 20

O nekimsdavo? su lygiom kojom,be islenkimo labai kemsa. Kaimynas lenkiska nupirko tai po to dakonstravo,o siaip kimso ziauriai.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...