Jump to content

stylius

Nariai
  • Pranešimai

    70
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius, Rudamina

Paskutiniai lankytojai

1261 profilio peržiūros

stylius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas turite pasidare padarga agro ploveles tiesimui, tinkanti braskems?
  2. .zalias varztas reguliuoja pasvirima ir plugo lygiagretuma traktoriui ( O cia gaunasi atlieka ta pacia funkcija kaip centrine trauke, ar ne? nelabai suprantu.) Dar kitas klausimas, kaip turetu stoveti slaunys? Ar plugas turi buti kabinamas ant ligegreciu slaunu, ar reiketu viena slauni nuleisti?
  3. Cia kalbant apie ta zalia varzta ar ta kur su juoda rankenele?
  4. Tai reiks kazka panasaus ir daryt is plugo, plugas naujas bet kas belieka. Teko va antra pluga pirkti, turiu dar normalu vienvgi pluga overum, bet kai siauras pas mane prikabinimas isviso nelieka kaip reguliuot nors buvau ir ratus apsukes, visvien slaunis griauzia protektoriu.
  5. Durnas klausimas, o kam permontuoti padangas? Apsukant padangas ir sukeiciant pusemis protekroius gi lieka koks turi buti, ar as klystu?
  6. Tai taip iseina reikia perdarineti pluga arba platinti ratus? Kokie dar gali buti pamastymai?
  7. Va tame ir esme, kad nebegaliu reguliuoti su slaunimis, nes kai bandau didinti arimo atstuma slaunis atsiremia i kaires pues rata.
  8. Tai tas zalias varztas turi ta pacia funkcija kaip kad centrine trauke ar ne?
  9. Ta juoda rankena susukta iki galo, rankenos pagalba korpusai pritraukti kiek plugas liedzia link traktoriuko centro. Ar galimas variantas kad truksta reguliavimo is slaunu nes kliuna uz rato?
  10. Sveiki. Nupirkau pluga 2 korpusu. Pirkau toki pat kaip sitam tinklapyje. http://www.romudava.lt/ProductsMod/plugas-bomet Nelabai gaudausi situose reikaluose tai reikia pagalbos. Instrukcija lenkiska, nieko nibumbum, ir tai dar popierine. Raso kad darbinis plotis 25 cm, tai du korpusai vadinasi turiu arti 50 cm. Kaip teisingai sureguliuot ji? Gali buti kad su juo reikia vaziuoti ariant salia vagos ar vagoje? Klausiu nes pirmas korpusas aria tik max 10cm, nors turetu kabinti zemes 25 cm, ar as klystu? Varztas kuris reguliuoja arimo ploti susuktas iki galo. Jai bandau pirma korpusa slinkti arciau traktoriaus vidurio su slaunimis tada slaunis remiasu i rata. Ar gali buti kad mano traktorius per siauras todel ir neina man jo sureguliuoti kad kabintu zemes pirmas korpusas 25cm? Dar klausimas, ka reguliuoja vartztas kuris nudazytas zaliai? Kiek isivaizduoju jis reguliuoja arimo gyli? Ar as klystu. Ar cia jis atlieka ta pacia funkcija kaip reugliuojant su centrine trauke, ar jo kazkokia kita paskirtis?
  11. Atvest man pluga prie mano Kubota 19ag.
  12. Aciu uz issamu atsakyma. Aviu turi apie 10, kerpa du kart i metus, tai dabar sake kad kainuoja apies kirpimas 5 eur, tai 3 kartus apkirsps ir atsipirsk masinele, bent jau dalinai.
  13. Tevui 60 metu, bet dar jegos turi. O kaip ten del watu? ar reikia 500w ar uztektu ir 300w? Jis nori 450-500w, bet jos jau brangiau kainuoja.
  14. Sveiki. Tevas turi 10 aviu. Galvoju jam nupirkt masinele kirpimo, kaip tarnauja tos masineles kur buna po 100-150 eur? Garantija duoda 12 men, ar po 12 men reks ja ismest? Samdyt kad kerpa bande, bet daug ima ir nevisi nori vaziuot del tiek aviu, tai tevas galvoja apie masinele, nukirptu keleta ssavu ir kaimynams dar padetu kur laiko po 3 avis
×
×
  • Create New...