Jump to content

jirocker

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie jirocker

  • Gimtadienis 11/18/1989

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    Elektrenai

Paskutiniai lankytojai

2212 profilio peržiūros

jirocker pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. sveiki,gal kas zinot kur pigiau nusipirkti frezos nagus?
  2. sveiki forumieciai! turiu ir as tokia problemele ir reikia patarimo. situacija pas mane yra tokia NEUZSIGESINA traktoriaus variklis isjungus degima. suprantu kad problema elektromagnetinis gesinimo voztuvas. isrinkau ji gal 10 kartu ten stovi mazyte spyruoklyte ir metalinis vamzdelis. bandziau ta spyruoklyte patempti ir sutraukti bet traktorius vis tiek nenori gesintis. ta spiruoklyte skirta kad metalinis vamzdelis atsoktu nuo elektromagneto. gal kas gali ka nors patarti? traktorius ISEKI TU 220
  3. Sveiki taigi nusipirkau toki vartytuva-grebli 4ratu tik kitos firmos ant vartymo daug nedirbau tai negaliu pasakyti kaip varto bet grebia tai labai graziai ir svariai nieko nelieka. Tik galejau pirkt ir 5 ratu galvojau netemps maniskis taigi jei kas svarstot pirkti prie japonisko tai tikrai rekomenduoju.
  4. Sveiki,as pats naudoju wirax dvivagi pluga,reikalui esant viena pluga galima visai nusukti ir prisukti man jo pilnai uztenka ir kaina nera labai didele siaip sitie plugai lenkiski jei neklystu
  5. Sveiki visi norejau paklausti gal kas naudojat prie mini traktoriaus sieno vartytuvus-greblius nusiziurejau pigiausia varianta tik ar jis ka nors grebia? Kas naudojat ar turit? Gal ka dar patartumet? Pavadinimas rodos Ekiw. Ar verta pirkti?
  6. Blogiausias Automobiliu "servisas" yra Elektrenuose "uab arfis" daro labai nekokybiskai ir brangiai be to nukentejau ir as nuo to serviso buvau nusipirkes dvi savaites kaip nauja Varta silver akumuliatoriu,tai is manes ji pavoge ir idejo sena apklijuota naujojo lipdukais kai buvo paliktas automobilis remontui... tikrai nerekomenduoju ten vaziuoti.
  7. dekui visiems uz atsakymus,o isejo taip: ieskojau daug firmu kurios pardavinejo zemes ukio padargu ar traktoriu,kombainu dalis ir iki sio savaitgalio neradau,taigi improvizavau ir truputi perdariau savaip su ilgesniais dirzais pastates viena guoliuka ant apsaugines skardos varzto sienauja tiesiog puikiai ir nusienavus 3ha nei karto nenumete nei vieno dirzo:D taip iseina kad man nereikia pirkti tu dirzu kurie kainuoja ten 8€ vienetas ar daugiau:)
  8. Sveiki japonisku traktoriuku turetojai norejau paklausti ar kas turi nusipirkes tokia sienapjove? susiduriau su didele problema kad negaliu nusipirkti dirzu ir nezinau is kur gauti uzsakiau dviejose firmose bet neaisku dar ar tuos atves... pas mane dirzu problema tokia kad nuo kitu 1.35m sienapjoviu dirzai arba per trumpi arba per ilgi gal kas zinot kur Lietuvoje galima butu ju nusipirkti? ir ar is vis kas nors tokia sienapjove be manes turit?
  9. sveiki forumieciai atnaujinu buvusia tema del iseki tu 220 kuro siurblio viskas veikia traktorius vaziuoja variklis dirba puikiai taciau turiu toki klausima is pradziu pakeiciau tepalus variklyje supyliau 4.5l kazkur matuokle pries pabaiga kaip ir turi buti,taciau pas mane ta pati alyva pilasi ir i kuro siurbli i kuri ipyliau net 2l alyvos ir nematau zenklo kad jis ten butu tai kiek ten reikia pilti tos alyvos i ta siurbli? ir ar ta alyva nesubega kartu i variklini tepala?
  10. Turiu lenkiska wirax 1.35m rotacine (bugnine) pjaunu su iseki tu 220 2wd traktorius apie 900kg sienauja puikiai. tik gal kas zinot kaip ten su tais veleno greiciais kuriuo ten tiksliai sienaut reikia? parasyta ant sienapjoves max 540 aps/min. sienavau ant pirmo is triju darbinio veleno (papildomos pavaros) greicio.
  11. sveiki forumieciai,susiduriau su rimta problema,todel noreciau paprasyti jusu pagalbos,gal kas galetumete imesti nuoroda kur yra zemes sklypu ribu zemelapis,ieskojau bet nieko panasaus neradau,bet zinau kad toks egzistuoja. isanksto dekui:D
  12. jei tik del zoles pjovimo tai tai pasiulyciau skelbimuose paieskot husqvarna sodo traktoriuko manau ir i biudzeta ilysi:) kiek girdejau jei su zoles rinktuvu tai jis nusiema jei nereikalingas:)
  13. uzsikuriau viskas dirba labai dekui visiems uz atsakymus,ypac kubota22
×
×
  • Create New...