Jump to content

952.5


Recommended Posts

Euro 4 pirksiu su parama smulkiems ukiams.Duoda 51000lt puse prieš perkant.Puse nusipirkus atiduoda.Bijau tik dėl tos Bosh kuro sistemos, siurblys durnas or purkštukai.Bet gal gerai bus.

Atsiprašau, kad ne į tema, bet ar tau neapsimokėjo geriau pirkti už tą paramos sumą padargu, o po dviejų metų i modernizavimą. Jei esi gyvulininkas savo damesti reikėtų tiek pat kiek dabar su ta smulkių parama..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Man kai persedus iš seno mtz80 tai užtenka to komforto ir triukšmo sumažejo, dirbu visus darbus su juo, nuo arimo iki šienavimo, pats traktorius neblogas tik kad prikimšta elektronikos jame nemažai, visur davikliu pilna, jau commonrail kuro sistema. Su kompu jokiu problemu dar, jis parodo variklio darbo duomenis, kuro sistemos, išmeta klaida jei koks gedimas. 200mh be jokiu rimtu gedimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Heh, jums gerai su tokiais MTZ, kad ir seni. Man tenka vargti su T-25 ir tai tik du metus, prieš tai nieko neturėjau. Įdomus pasirinkimas paramos, aš to tikrai nebūčiau daręs, nes gali būti praleista galimybė nusipirkti daugiau kitoje paramoje, o tiksliau, tai viską. Jaunojo ūkininko parama išvis kompensuoja šimtą procentų, tik PVM lieka susimokėti ir tai ne siūlo 50.000 lt, o 60.000 eu. Bet ten gauti  paramą sudėtinga, man nepavyko, bet pavyko su modernizacija.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nereikėtų bet įsiterpsiu, jau vien prašauni, kad nededi kondicionieriaus.

 

Kodėl tiek daug? Čia tik tepalų ir filtrų pakeitimas tiek atsėjo? Kajovikos garantinis?

Tokia kaina skamba absurdiškai, net vakarų traktorių gamintojai garantinį aptarnauja pigiau.

Pigiau pigiau, standartiškai +- 1000e

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...