Biesas Paskelbta Birželio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 24, 2015 Laba diena kolegos, Labai atsiprašau už šią atskirai sukurtą temą. Bet paieškoje nieko neradau, o tikrai esu skaitęs. Mano klausimas toks, kaip teisingai galąsti preso smulkinimo peilius? iš lygiosios pusės ar iš dantytos? Gal dar kokių specifiškumų yra? Ir kiek ilgai jums išlaiko peilio pagalandinimas? Dar kartą ačiū. p.s. administratoriai galės vėliau šią temą panaikinti.
Grimantas Paskelbta Birželio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 24, 2015 Aš pirma stipriai nuimu iš lygios pusės, o po to švelniai pataisau iš profiliuotos. Naudoju keramikinį, lapeliais šlifavimo diską skirtą nerūdijančiam plienui - neužkaitina peilį.
Biesas Paskelbta Birželio 24, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 24, 2015 Ačiū Jums Grimantai už pagalbą. Buvau paklydęs abejonėse.
JCB Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 Galandasi iš lygios pusės, galandam apie du kartus į sezoną, keičiam kas du sezonus.
adblue Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 Jcb kiek peiliu naudoji? Ar per dalytuva seri?
JCB Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 14 peilių. Per dalytuvą. Pradžioje nelabai keldavom peilius, bet kaip reikia dalintuvui susmulkint ir paskui išdalint, tai vargo vakarienė, keli metai su pakeltais varom, tai žymiai patogiau paskui.
adblue Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 As 7 laikau. Dalytuve 9. O tai dalytuvas sunkiai mala? Beje koks modelis
JCB Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 Dalytuve 7, jf-stoll vm, tragikomedija ten, jei nesmulkinta užstringa kampe ir vsio, po teisybei dar neradau kas girtų tam tikrą dalytuvą.
adblue Paskelbta Birželio 25, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2015 Siloking pranoko lukescius JCB 1
manttys Paskelbta Balandžio 23, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2016 Galandasi iš lygios pusės, galandam apie du kartus į sezoną, keičiam kas du sezonus. Kodėl taip dažnai keiti? Tikriausia blogai darau, bet visuomet galandu iš dantytos pusės, o ant galo perbraukiu ir iš lygios. stengiuosie kiek galima labiau išlaikyti dantų profilį, jeigu jau nudyla, su bulgarke išpjaunu gilesnes įpjovas. Sako metalas pakeista ir pan, bet geriau jau pakaitęs ir aštrus, negu kietas ir bukas. Galandu kiekvieną dieną, nes dažnai būna, kad koks akmenukas rimtesnis pereina ar metalo gabalas, stirpiau atšimpa. Kurie mechaniškai nebūna pažeisti, tie minimaliai ir galandasi. Smulkinimo kokybė nepriekaištinga. Galandu su lapeliniu švitrinio diskeliu, jis gana greitai susivaro, bet švelniau ima metala ir kaista mažiau
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti