Jump to content

Suomiskas vartytuvas


Ramza

Recommended Posts

as tai dar gerai net neisbandziau, nesenei pirkau tai tas zmogus sake ir varto ir grebia ant vidurynes padeties sake jam taip geriausia bet kai ismeginsiu tada galesiu pasakyt... o kaip pas tave su ta asim? ji turetu sukiotis? na ratukai ar jie vienoj padeti stovi? pasme dbr abu i vidury pasukti ir virsus uzvirintas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vidurine asis uzvirinta ir vienu cibantu prisukta,ji nesisuka rotorius anr jos uzmautas sukas,naju spyruokliu esu visas padetis isbandes,man atrodo kad skirtumo labai nera biski sumeta i vola gal kai i prieki daugiau iskleidzia,aukstis reguliuojas ratukais juos galima pakelt,nuleist tik jie didesni todel jis visas pasvires i prieki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Grėbia jie neblogai.Priklausys kaip susireguliuosi.Pernai irgi tokį suomi paradavinėjau,bet galų gale į metalyna išvežiau.Niekam nereikėjo.Gale užsidedi sparnus kad suformuotų pradalge ir varai.Jeigu ploniau žolės tai kiek ir blogiau.Mano imdavo 4 metrus.O kas liečia dėl vartymo tai buvau patenkintas.Teko bandyti persukti spyruoklių korpusiukus tik neatsimenu į kuria puse,tai išvartydavo gerai.O grėbimui turėtų būti pastatyti per viduri.Šiap tai su MTZ 80 aš jį nešiodavau tai sunkus bjaurybė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...