Ramza Paskelbta Birželio 9, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 9, 2015 Kaip nustatyti spyruokles vartymui i kuria puse sukti ten yra kelios padetis
Lorenso Paskelbta Birželio 11, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2015 Gal kalbama apie sena YLÖ dvieji ratu? As vartymui dantis i prieki pasuku, ir kogero reik kad jo rotoriai beveik horizontaliai virs dirvos sliauztu. Pas maniski ratai per auksti tai tenka prieki nuleisti, ir jis siena siek tiek i voliukus meta. Bet seip varto labai neblogai ir darbas gan greitas.
Ramza Paskelbta Birželio 11, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2015 Taip du dideli ratai juos suka dirzas nu varto jis gan neblogai,mazam ukiui pats tas,kaina jo nedidele,varciau dantis stovi ties viduriu tai meta i viduri labiau,reiks dabar i prieki pasukt
amsve Paskelbta Birželio 11, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2015 o tai kaip ten reguliuojasi? nesenei isigijau:)
Ramza Paskelbta Birželio 11, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2015 Jei vartysi tai dantis tiksliau spyruokles pasuk i prieki ten yra5 padetis
amsve Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 gal pas mane kitoks nes padety satrodo trys... o kaippas jus tvirtinasi ta asis antkurios ratukas apacioj napats virsus, pas mane tas virsus apvirintas...
Ramza Paskelbta Birželio 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Toks kaip pas mane tik skirtumas kad trys padetis pas tave,tavo matomai rusu gamybos,kaip tu dantis statai vartymui,i kuria puse suki,as tai i prieki suku,pagal rotoriaus sukimosi krypti.
amsve Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 as tai dar gerai net neisbandziau, nesenei pirkau tai tas zmogus sake ir varto ir grebia ant vidurynes padeties sake jam taip geriausia bet kai ismeginsiu tada galesiu pasakyt... o kaip pas tave su ta asim? ji turetu sukiotis? na ratukai ar jie vienoj padeti stovi? pasme dbr abu i vidury pasukti ir virsus uzvirintas
Ramza Paskelbta Birželio 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Vidurine asis uzvirinta ir vienu cibantu prisukta,ji nesisuka rotorius anr jos uzmautas sukas,naju spyruokliu esu visas padetis isbandes,man atrodo kad skirtumo labai nera biski sumeta i vola gal kai i prieki daugiau iskleidzia,aukstis reguliuojas ratukais juos galima pakelt,nuleist tik jie didesni todel jis visas pasvires i prieki.
amsve Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Kiek grebi su juo? Kokio pas tave darbinio plocio? 3.2?
Ramza Paskelbta Birželio 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Grebiu 11ha plotis 3,2 siandien varciau nagus pasukes i prieki nu nieko gera tas pats kaip viduri pastatyta tad vel perstaciau ant vidurio,antra sezona naudoju,tokiam ukiui pats tas pavartyt.Su kuo tu grebi as 5ratu saules grebliu.
viktorass Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Gal kam reikia tokio vartytuvo, turiu jau nebereikalingas daug metu, parduočiau, kaina apie kokius 300 bet galima derėtis, yra atsarginis orginalus diržas prie jo, savos gamybos sparnai volavimui. Dar turiu nediduka vokiška piotinger firmos šieno rinktuvėli už kokius 500 euriuku.
amsve Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 as ir su saulute grbdavau, dbr galvojau su situo pameginsiu, bet matau kad tu tik vartai taigal nekaip grebia? man tai dar neaiskumai su tais ratukais... tai jie ka visai neturi sukiotis?
Egida Paskelbta Birželio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2015 Grėbia jie neblogai.Priklausys kaip susireguliuosi.Pernai irgi tokį suomi paradavinėjau,bet galų gale į metalyna išvežiau.Niekam nereikėjo.Gale užsidedi sparnus kad suformuotų pradalge ir varai.Jeigu ploniau žolės tai kiek ir blogiau.Mano imdavo 4 metrus.O kas liečia dėl vartymo tai buvau patenkintas.Teko bandyti persukti spyruoklių korpusiukus tik neatsimenu į kuria puse,tai išvartydavo gerai.O grėbimui turėtų būti pastatyti per viduri.Šiap tai su MTZ 80 aš jį nešiodavau tai sunkus bjaurybė.
Ramza Paskelbta Birželio 14, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2015 Ratukai nesisuka jie tik pasikelia zemiau,auksciau rotoriaus auksciui reguriuoti,tiksliau i sonus nesisukineja tiesiai jie eina.
amsve Paskelbta Birželio 14, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2015 bet jie ir turi stovet truputi kampu ar tiesiai turi?
Ramza Paskelbta Birželio 14, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2015 Pas mane tiesiai stovi,kaip is tikro nezinau,mano didesni ratukai deti
amsve Paskelbta Birželio 15, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 15, 2015 pas mane kampu kazkodel, truputi tvarkau dbr tai nezinau kaip ce daryt su jais
raamzis Paskelbta Birželio 28, 2016 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2016 Sveiki,gal kas zinot kur gauti spyruoklikiu tokiam aparatui kurios pakelia spyruokles kurios grebia ?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti