Jump to content

MTZ darbinio veleno greitinimas


marazas

Recommended Posts

Sveiki. 

Turiu toki klausima: Mtz 80 sugalvojau jog reikia greitesnio darbinio veleno, kazko panasaus i 540E (man trasoms bert but geriau). Tad sudejau visus darbinio dantracius nuo 952 belaruso. Tik gaunasi taip, jog ir 1000, ir 540 kazkiek issigreitina (tik ne tiek jog butu tikras 540E). O ar galima rasti dantraciu komplektu, kad butu 540E (arba 750) ir 1000? Nes as noreciau kad 1000 liktu nepakites. Sitas gali buti kada nors ateityje reikalingas.

Ar kam nors idomus butu dantraciu komplektas, kuriuo butu galima belarusui padaryti 1000 ir 650 darbinio apsukas? 

Kaip ir ka padaryti reikia issiaiskinau, tik 1 dantrati uzsakyti reiketu.

Ir dar klausimas. 

Teplao siurbli sukantis dantratis 952 belaruso yra 24 dantu, o 80 belaruso 25. Bet diametras isorinis vissikai tas pats, tik dantys tankiau sugrusti. Ar keiciant visa komplekta butina ir ji pakeisti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ne tik barstykle traktorius tampis, bet ir purkstuva. Iki tol taip dardavau - tik beda kad su purkstuvu i statesni kalna neitraukia. Be to tu apsuku purkstuvo siurbliui per daug. 

Be to dar srutas su maisykle pamaisau - ten 540 per letai, o ant 1000 variklis neissuka propelerio. Taip pat medienos smulkintuvui 540 pagreitintas but geriau. Vat tokos problemos. O kadangi zemes nusipirkt norisi - tai traktoriu nepigiu prisipirkt nera is ko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nereik ant belaruso varyt - ne viena uki sis traktorius ant koju pastate. O saikingai naudojant kiekviename ukyje gali naudingas buti. Juo labiau kad ekspluoatuojasi nebrangiai :)

Pritariu,daug pazangiu ukiu kur pilna naujos vakarietiskos technikos, neatsisako ir belarusu.Visada atsiranda lengvesniu darbu su kuriais puikiai ir ekonomiskai susitvarko bielkiai.Turejau, pardaviau,bet pasigendu daznai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Joo geras traktorius gerose rankose , kaip krumplius padaret ar pirkot ? pas kazkokius prancuzu traktorius butent yra trys pozicijos apsuku darbinio ....

as net presa prancuzu pagreitinau kadangi visi velenai 500 .

Pirkau. Visj darbinio dantraciai 890/892 belaruso.

O vakarietiskuose beveik visuose 100 - 200 ag diapazono buna 3 arba 4 darbinio greiciai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Noriu paklausti, pas mane ant bielkio veikia tik 1080 darbinio greitis, ar galiu nepilnu gazu purkšti ir šienauti ant to 1000, ar nesugadinsiu purkštuvo siurblio ir šienapjovės ?

purskiu ant 1000-io nepilnu gazu, ekonomiskas purskimas gaunasi, vidutiniskai apie 0.5l/ha kuro su visais maisymais ir transportais :icon-smile:. Del didesniiu sukiu lenkisku prukstuvu voztuvu spyruokles gali nelaikyti, todel jas gali tekti pakeisti i didesnio standumo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...