Arunas7 Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2015 Partarkit kaip teisiskai sutvarkyti stai tokia situacija.Nupirkau karvide sena kolukio laiku nugriuvusiu stogu.Dabar sis pastatas priklauso man ir dar dviem zmonems. Reikia deti stogą.tačiau pastatas nera teisiskai atskirtas. Dokumentai yra kad pastatas priklauso vienodai visiems trims.dabar stoga as vienas desiu kitiems dviem šeimininkams tas neidomu.Galvoju jei as savo dali uzsidesiu (kiek man priklauso procentu) ar po to nebus problemu,nes pastato mes nesame atsidalije.Patarkit kai ta atidalijima teisiskai padaryti pas kokius valdininkus eiti.
aludaris Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2015 Partarkit kaip teisiskai sutvarkyti stai tokia situacija.Nupirkau karvide sena kolukio laiku nugriuvusiu stogu.Dabar sis pastatas priklauso man ir dar dviem zmonems. Reikia deti stogą.tačiau pastatas nera teisiskai atskirtas. Dokumentai yra kad pastatas priklauso vienodai visiems trims.dabar stoga as vienas desiu kitiems dviem šeimininkams tas neidomu.Galvoju jei as savo dali uzsidesiu (kiek man priklauso procentu) ar po to nebus problemu,nes pastato mes nesame atsidalije.Patarkit kai ta atidalijima teisiskai padaryti pas kokius valdininkus eiti. o tai ka nupirkai?pajus?kokius dok turi?ar tik pinigus padavei kazkam?
ukdavidas Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2015 as pvz tokiais dalykai pasikonsultuoju registru centre pas pazystama, ji labiau kerta tuos dalykus, ir nukreipia pas reikiama valdininka
arciu555 Paskelbta Sausio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 29, 2015 Jo registras,notarai,advokatai geriau kerta istatymus ir daug konkreciau pataria,nei savivaldybiu tarnautojai,kadangi tenai surinkti bemoksliai,pagal partinius sarasus ir tenai reikia eiti,jau zinant istatymus,nes kitaip uzgaudys negyvai,su savo rasytom ir nerasytom taisyklem
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti