tadasjo Paskelbta Lapkričio 9, 2014 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2014 sveiki. idomu butu suzinot ar kas bande esate gamintis auksto vertimo kausa prie frontalinio krautuvo kad ir MTZ kad tiktu? gal kokiu kas ideju turite kai ta padaryti?
Išradėjas Paskelbta Lapkričio 18, 2014 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2014 Akmeneje gamina kazkokia firma,bet kaina aukstesne uz frontalini.Paciam gamintis kazin ar verta.Kruva reikalu.,paprasciau pasidaryti kokia estakada.
tadasjo Paskelbta Lapkričio 20, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 20, 2014 Akmeneje gamina kazkokia firma,bet kaina aukstesne uz frontalini.Paciam gamintis kazin ar verta.Kruva reikalu.,paprasciau pasidaryti kokia estakada. mazeikiuose gamina teko pasidometi tai berods 8 stk Lt paprase. o pasigaminta manau nera jau taip sunku ypac pagal koki pavyzduka. su tom estakadom vel pinigai kainuoja o ir tepanaudosi tik ten kur ji yra o su kausu betkur
Dariulis Paskelbta Gegužės 1, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 1, 2015 jei ant frontalinio Euro pajungimas, tai tinka visi kausai? iskur perkat kausus. JD kausas 0,8 m3, 5 tukst lt brangoka
ukdavidas Paskelbta Gegužės 1, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 1, 2015 man uz 1m3 paprase apie 3k ir tai skaitau kad daug pabandykit uab andravoje pasiteirauti
viktorass Paskelbta Gegužės 2, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2015 man uz 1m3 paprase apie 3k ir tai skaitau kad daug pabandykit uab andravoje pasiteirauti Čia už aukšto išvertimo kauša?
tadasjo Paskelbta Gegužės 4, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 4, 2015 na aš domėjaus tais aukšto vertimo kaušais, tai prie frontalinio mažeikiuose kur gamina paprašė už 1 m3 talpos berods apie 8 stk Lt
Jaunasis Paskelbta Gegužės 12, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 12, 2015 na aš domėjaus tais aukšto vertimo kaušais, tai prie frontalinio mažeikiuose kur gamina paprašė už 1 m3 talpos berods apie 8 stk Lt tai ta pati quicke kainuoja auksto vertimo kausas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti