Jump to content

Kombaino pasirinkimas


specialistas

Recommended Posts

tai va, dar variantas nusivežti akumą normalų su rimtais laidais. Nėra tiek šalčio, kad nesikurtų. Aišku, dasideda tokie dalykai kaip nusėdęs kuras ir pan, tai ne visada gal lengva tikslą pasiekt..

Reik biski su pompa rankiniu budu padirbet pries vedant, tada kurias be bedu tik akumas ka butu nemires reik sukiu
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vilkaviskio rajone toks arunas pardavineja tokius nedidukus kombainus gan neblogus. Pries pora metu pirkau is jo jd1042 ir labai puikus pasitaike

Aš iš jo savo volvo pirkau. Tai galiu tik pagirt žmogų, nes tikrai sąžiningas ir su atvežimu padėjo. Ko jis pats nežinojo, tą teko susitaisyti, bet 4 sezonai praktiškai jokio remonto. Tiesa, kaina nemaža buvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai suprantu kaip gali neiti kombaino užkurti tokiu laiku.Tai ne minus 30 dabar lauke.10 sezonų atkūliau prieš tai dar 4 kitas buvo LT kūles ir jokių problemų.Jau per mažas jis man yra darosi.Reiktų parduoti tai dabar galėčiau pas kaimyna į kiemą tiesiai varyt ir pastatyt.Nėra jau jis ten įspūdingos išvaizdos bet ką norėt 84 gimimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

zoidberg o apie prienu raj kombainu pardaveja ,kokie atsiliepymai

 

Ten panašu, kad ta pati chebra , kur belarusais verčiasi. Tikriausiai baigėsi Vokietijoje metalo laužas, tai atidarė belarusų šrotą ir kombainus vežti pradėjo. Bent jau tie, kur prie Strielčių. Su kitais reikalų turėti neteko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...