Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Su geru akumu sisu variklis tikrai turi kurtis tokiu oru.

tai va, dar variantas nusivežti akumą normalų su rimtais laidais. Nėra tiek šalčio, kad nesikurtų. Aišku, dasideda tokie dalykai kaip nusėdęs kuras ir pan, tai ne visada gal lengva tikslą pasiekt..

Paskelbta

o prienuose nebuvot,man keista parduoda ima milziniskus pinigus ,neuzveda ,nera akumo ,tai koks cia pardavejas ,terla,,tegu turi sau,kai nores parduot ,uzves

kontaktus gal gali nurodyti.?

Paskelbta

tai va, dar variantas nusivežti akumą normalų su rimtais laidais. Nėra tiek šalčio, kad nesikurtų. Aišku, dasideda tokie dalykai kaip nusėdęs kuras ir pan, tai ne visada gal lengva tikslą pasiekt..

Reik biski su pompa rankiniu budu padirbet pries vedant, tada kurias be bedu tik akumas ka butu nemires reik sukiu
Paskelbta

tagi zinokite te viskas padaryta blogiuse  ir akomai silpniusi sudeti ir viskas jiem tik parduoti kuo brangiau silaleje tai sakau nafik te tok su grandine ant kaklo vaiksto virsininkas tipo naglas bet kai duodi kalbos tai nusileidze ant zemes

Paskelbta

augi o koki pirkai ir ar seniai as kai pirkau siauliuose agrotakoj ,tai nuvaziavau paziurejom tepalo ,aprode kur kas ,sietus kulimo aparata  ,uzvede pardavejas buvo saltu varikliu.pavaziuot dave ,kita rode ,patenkintas ,buvau ir gerai eina ir dabar or akumas iki dabar dirba

Paskelbta

Vilkaviskio rajone toks arunas pardavineja tokius nedidukus kombainus gan neblogus. Pries pora metu pirkau is jo jd1042 ir labai puikus pasitaike

Aš iš jo savo volvo pirkau. Tai galiu tik pagirt žmogų, nes tikrai sąžiningas ir su atvežimu padėjo. Ko jis pats nežinojo, tą teko susitaisyti, bet 4 sezonai praktiškai jokio remonto. Tiesa, kaina nemaža buvo.

Paskelbta

Nelabai suprantu kaip gali neiti kombaino užkurti tokiu laiku.Tai ne minus 30 dabar lauke.10 sezonų atkūliau prieš tai dar 4 kitas buvo LT kūles ir jokių problemų.Jau per mažas jis man yra darosi.Reiktų parduoti tai dabar galėčiau pas kaimyna į kiemą tiesiai varyt ir pastatyt.Nėra jau jis ten įspūdingos išvaizdos bet ką norėt 84 gimimo.

Paskelbta

zoidberg o apie prienu raj kombainu pardaveja ,kokie atsiliepymai

Ten panašu, kad ta pati chebra , kur belarusais verčiasi. Tikriausiai baigėsi Vokietijoje metalo laužas, tai atidarė belarusų šrotą ir kombainus vežti pradėjo. Bent jau tie, kur prie Strielčių. Su kitais reikalų turėti neteko.

Paskelbta

sake netoli uz islauzo ,o koki plota pats kuli ,kad volvo turi ir koki volvo

Na taip, už Išlaužo netol i, apie 10 km, tai tie patys tada. Aš kuliu apie 20 ha ir volvo mano 1130.

Paskelbta

Gerai saket, Silalei nieko gero nera uz 10-12 tukstanciu euru. Man toks jausmas kad kai kurie kombainai ne is uzsienio kaip jis sako, o is Lietuvos. Nemanau kad taip uzsienieciai sudroztu technika.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...