Jump to content

Kombaino pasirinkimas


specialistas

Recommended Posts

ziurejau ten lygtai 90 m droninborgas pigesnis ,net ir hidrostatas,negu 84 metu klasiokai ir dar problema su sraiges pakelimu,pabandziau nuvaziaves pas drauga clas merkator 75,liudnos misios ,jis posmulkis vyriokas ,vienas nesusitvarko su sraige,keikiasi kad pirko ne su hidrauliu kilojama sraige

negi negali pasidaryti hidraulinio atlenkimo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu ten viskas tvarkinga tai ten su viena ranka ta vamzdi galima valdyt, nes ten net spyruoklė yra to darbo palengvinimui,bet kai aparatai jau nemažai metu turi tai būna, kažkas padile, kažkas skersuojasi, kažkas nedatepta ir tuomet atsiranda problema, teko padirbėt su trim skirtingais clasiukais kur taip atsilenkinėjo vamzdis ir  visuose lengvai sukiodavosi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

geru niekas ir neparduoda :) o tepale emulsija dar nebeda, vadinasi kondensatas ten, ir manau tik del to kad per daug stovi, kas bent pas classa man yra buve kai nupirkau, pakeicia utepalus ir fsio nebebuvo nieko, sena nusipirkt be defektu sunku ypac uz norima suma, nes ji visada mazesne negu kombainas kuri norima nupirkt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na vis tiek pas Algirda nuvaziuosiu, sake apie 12 kombainu turi. Siaip nesitikiu,  kad nupirkus nereiktu remontuoti ar ten kokius guolius keisti, cia nieko baisaus. Manau variklis, greiciu deze ir kad skardos nebutu supuve svarbiausia yra.

pasiziurek butinai vaziuokles dirzus jei toli reiks vaziuot o pas mane buvo sudeti du po viena ir tie patys kaip triusiku guma ir vaziavau apie 140km,tai kaip dabar pagalvoju tai plaukai šiaušias,nes stabdziu tai nebuvo :icon-geek:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvom mes pas ta Bronių ir jo du brolius bei kaimyną.. Visi atskirai prekiauja ir vienas į kito daržą akmenis mėto. Ieškojom pagrinde DB3000SH, tai tas kur Jd turi, žiauriai peikia DB ir labai giria savo supuvusius JD, kurie dar brangesni už geros būklės DB.. Pas Bronių yra keli DB, tai iš šono atrodo baika, bet vieno norijų apačios virintos, kito padangai amen ir patrintas ir dar kelis tokius pusėtinus turi. Kainos nemažos, į derybas nesileidžia.. Paėmėm kolegai DB3000SH iš Broniaus kaimyno, bet irgi baisūs perekupai.. Pirma suderėjo kainą 7,5k, bet neėmė rankpinigių, tipo popieriai pas žmoną, tai negali pasakyt tikslios kainos..  Paskui paaiškėjo, kad nori 8k, o prieš važiuojant atsivaryt jau 8,5k užsigiedojo.. Tai dar kažkiek ten per ginčus pavyko nuderėt bei atvežė už 0,5e/km. Tik norėjo atvežt diena vėliau, kažką pakeist matyt norėjo daugiau, nes nuo dalgės nuėmė naujus paklėjus ir uždėjo senus palankstytus..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Neteko, kadangi ten radom truputį senesnį bet pakankamai geros būklės dronį, tai važiavom kitais tikslais į Rietavą. Pamiršau parašyt, ten to Broniaus DB3000SH kur pavirinta apačia, tai dar priprašę užsikūrėm, tai ant minimalių kažkiek dar dirba, o davus gazo dūsta. Dar ten turi pusėtiną DB3000 su mech dėže ir variklio defektu, variklis išimtas, nori 6,5k. Yra DB4500, labai detaliai neapžiūrėjom, bet atrodo pusė velnio, o nori virš 10k. Ten jie visi gražiai kalba.. Tas kur turi JD prisivežęs, pas jį yra Overumas plūgas 5k vartomas už 2,5k, kai skambinau, sakė viskas ten tvarkoj, tik patrintas.. Kai gyvai pamačiau, tai virintas pervirintas, reguliavimai užvirinti, o jis man sako, kam gi tau tų reguliavimų, gerai ir taip...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...