martynast25 Paskelbta Spalio 10, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 10, 2014 T25 beda su kuro padavimu,gal galite patarti kas gali but,buvo uzsikises padavimo vamzdelis is bako,ir daznai kisdavosi,tai isvaleu filtrus vamzdukus,isploveu baka,buvo dumblo daug,db sunkei uzsipompuoja,o jej uzpompuoju,uzvedus padirba ir uzgesta .tenka vel pompuot ir nebeuzsipompuoja,gal siurblys kaltas????
Augunstas Paskelbta Spalio 10, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 10, 2014 T25 beda su kuro padavimu,gal galite patarti kas gali but,buvo uzsikises padavimo vamzdelis is bako,ir daznai kisdavosi,tai isvaleu filtrus vamzdukus,isploveu baka,buvo dumblo daug,db sunkei uzsipompuoja,o jej uzpompuoju,uzvedus padirba ir uzgesta .tenka vel pompuot ir nebeuzsipompuoja,gal siurblys kaltas???? zemo slegio siurbliuko voztuveliai gali buti pastrige parudyje neuzsidaro.....
martynast25 Paskelbta Spalio 12, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 kur tas voztuvelis yra?ar lengvai jis prieinamas?
Augunstas Paskelbta Spalio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 kur tas voztuvelis yra?ar lengvai jis prieinamas? nenoriu kelti foto kadangi kompas uzsitersia visokiu meslu ---- yra kur ppmpyte rankine prie siurblio is galu stovi dideli varztai juos issukus stovi spyruoklytes ir voztuveliai juos reikia isvalyti pritrinti prie lizdo galima kad sandaresni butu aisku sunkiau bet bent isvalyti juos reikia
martynast25 Paskelbta Spalio 12, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 einu pabandysiu.ar pasiteisins jie man ar ne parasysiu.
varatokas Paskelbta Spalio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 einu pabandysiu.ar pasiteisins jie man ar ne parasysiu.paprasciausiai jeigu keitei filtrus gerai nenuorinai ,arba gerai neužsandarinai
martynast25 Paskelbta Spalio 12, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 valeu slangeles,filtra,baka ploveu nes kisdavosi vamzdukas kur is bako paeimimas.dabar susidejau permatomas slangutes ,uzpompavau seip netaip,uzkureu,bet is bako paeimimo slangute turi but pilna ar puseu?(nes man po truputi tebega]o nuo filtro iki siurblio slangute pilna be jokiu oro burbulu.
martynast25 Paskelbta Spalio 12, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 12, 2014 beje kaip nuorint?
wydas63 Paskelbta Spalio 13, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 13, 2014 beje kaip nuorint? Kuro sistema , pas Tamsta , originali ar 'kolxozas' ?
martynast25 Paskelbta Spalio 13, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 13, 2014 liktai orginalas islikes.
wydas63 Paskelbta Spalio 13, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 13, 2014 liktai orginalas islikes. Na sutikrink su < rytu-saliu-gamybos-traktoriai/traktorius-t-25-t1712-555.html > paveikslely esancia schema . Jei atitinka ziurek 'debitini stuceriuka' , buna jo skylute uzsikemsa(rasei ,kad siuksliu buvo) , arba sumaiso su forsunkes gryztamojo stuceriu . A pompa kaip , ziurejai , ka radai ?
martynast25 Paskelbta Spalio 14, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 14, 2014 pompa kaip pompa,pompoje is apacios ziurejau du voztuvukus ,jie svarus nesurudije,bet man nepatinka kad is bako i filtra slangeleje matyt vos bega dizelis y filtra,matyt oras vaiksto po ardymu mano,.vienas sake tipo prasivaikscios tas oras ir pakanka begimo,kitas sake kad slangele turi but pilna is bako i filtra,tai kaip is tiesu????????schema tenta beveik tokia pat,tik man ima is virsaus i filtra,o ne is apacios i filtra,
wydas63 Paskelbta Spalio 14, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 14, 2014 tik man ima is virsaus i filtra,o ne is apacios i filtra, Cia , apie kuro baka ? O mineta "debito stuceri" , tikrinai , tvarkoj jis ?
martynast25 Paskelbta Spalio 15, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 15, 2014 kur randasi tas stuceris,nes ten shemoi neikirtau kur jis,?
wydas63 Paskelbta Spalio 15, 2014 Pranešti Paskelbta Spalio 15, 2014 kur randasi tas stuceris,nes ten shemoi neikirtau kur jis,? Tik nesinervuok , debitiniu štuceriu , prie smulkaus valymo filtro viršaus priverztas , forsunkiu gryztamas vamzdelis . To štucerio šone mazyte , adatos skersmens skylute .
martynast25 Paskelbta Spalio 19, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 19, 2014 stucerius jau buvau isvales,jie buvo isoirmo uzsikise kaj is bako trauke dumblus,dabar sistema svari,pagaliau viskas veikia,problema oro bovo daud sistemoje,beje dabar zinosiu kas stuceris yra
Bedarbis Paskelbta Balandžio 16, 2019 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2019 Keičiant kuro filtra ar buna viršui atstojinike koks guminis žiedas kad geriau užsispaustų dar nėra
Bedarbis Paskelbta Balandžio 19, 2019 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2019 Išimiau kuro filtra radau viršui guminy žiedely pakeičiau nauju filtra kuro nauja ydejau užpopavau traktorius usikure oro negaudo galima bus dirpti.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti