Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

T25 beda su kuro padavimu,gal galite patarti kas gali but,buvo uzsikises padavimo vamzdelis is bako,ir daznai kisdavosi,tai isvaleu filtrus vamzdukus,isploveu baka,buvo dumblo daug,db sunkei uzsipompuoja,o jej uzpompuoju,uzvedus padirba ir uzgesta .tenka vel pompuot ir nebeuzsipompuoja,gal siurblys kaltas????

Paskelbta
T25 beda su kuro padavimu,gal galite patarti kas gali but,buvo uzsikises padavimo vamzdelis is bako,ir daznai kisdavosi,tai isvaleu filtrus vamzdukus,isploveu baka,buvo dumblo daug,db sunkei uzsipompuoja,o jej uzpompuoju,uzvedus padirba ir uzgesta .tenka vel pompuot ir nebeuzsipompuoja,gal siurblys kaltas????

zemo slegio siurbliuko voztuveliai gali buti pastrige parudyje neuzsidaro.....

Paskelbta
kur tas voztuvelis yra?ar lengvai jis prieinamas?
nenoriu kelti foto kadangi kompas uzsitersia visokiu meslu ---- yra kur ppmpyte rankine prie siurblio is galu stovi dideli varztai juos issukus stovi spyruoklytes ir voztuveliai juos reikia isvalyti pritrinti prie lizdo galima kad sandaresni butu aisku sunkiau bet bent isvalyti juos reikia
Paskelbta

valeu slangeles,filtra,baka ploveu nes kisdavosi vamzdukas kur is bako paeimimas.dabar susidejau permatomas slangutes ,uzpompavau seip netaip,uzkureu,bet is bako paeimimo slangute turi but pilna ar puseu?(nes man po truputi tebega]o nuo filtro iki siurblio slangute pilna be jokiu oro burbulu.

Paskelbta

pompa kaip pompa,pompoje is apacios ziurejau du voztuvukus ,jie svarus nesurudije,bet man nepatinka kad is bako i filtra slangeleje matyt vos bega dizelis y filtra,matyt oras vaiksto po ardymu mano,.vienas sake tipo prasivaikscios tas oras ir pakanka begimo,kitas sake kad slangele turi but pilna is bako i filtra,tai kaip is tiesu????????schema tenta beveik tokia pat,tik man ima is virsaus i filtra,o ne is apacios i filtra,

Paskelbta
kur randasi tas stuceris,nes ten shemoi neikirtau kur jis,?

Tik nesinervuok :) , debitiniu štuceriu , prie smulkaus valymo filtro viršaus priverztas , forsunkiu gryztamas vamzdelis . To štucerio šone mazyte , adatos skersmens skylute . post-13870-141521842563_thumb.jpg

Paskelbta

stucerius jau buvau isvales,jie buvo isoirmo uzsikise kaj is bako trauke dumblus,dabar sistema svari,pagaliau viskas veikia,problema oro bovo daud sistemoje,beje dabar zinosiu kas stuceris yra :lol:

• po 4 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...