Jump to content

martynast25

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

1 Prenumeratorius

Miestas

  • Miestas
    mazeikiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

martynast25 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Per kuri varzta dapili tepalo?per kur?kiek?gal foto turi?
  2. Taip atskira sistema yra visiskaj.tada galvos nelauzau ir vazineju toliau:)
  3. Sveiki.isidejau vairo stiprintuva jau antri metai kaip viskas ok.tik dabar pradejau galvot.ar nieko tokio kad esu supyles universalu vairo stiprintuvo skysti o ne koki hidraulini tepala?
  4. Sveiki.isidejau vairo stiprintuva jau antri metai kaip viskas ok.tik dabar pradejau galvot.ar nieko tokio kad esu supyles universalu vairo stiprintuvo skysti o ne koki hidraulini tepala?
  5. stucerius jau buvau isvales,jie buvo isoirmo uzsikise kaj is bako trauke dumblus,dabar sistema svari,pagaliau viskas veikia,problema oro bovo daud sistemoje,beje dabar zinosiu kas stuceris yra
  6. kur randasi tas stuceris,nes ten shemoi neikirtau kur jis,?
  7. pompa kaip pompa,pompoje is apacios ziurejau du voztuvukus ,jie svarus nesurudije,bet man nepatinka kad is bako i filtra slangeleje matyt vos bega dizelis y filtra,matyt oras vaiksto po ardymu mano,.vienas sake tipo prasivaikscios tas oras ir pakanka begimo,kitas sake kad slangele turi but pilna is bako i filtra,tai kaip is tiesu????????schema tenta beveik tokia pat,tik man ima is virsaus i filtra,o ne is apacios i filtra,
  8. valeu slangeles,filtra,baka ploveu nes kisdavosi vamzdukas kur is bako paeimimas.dabar susidejau permatomas slangutes ,uzpompavau seip netaip,uzkureu,bet is bako paeimimo slangute turi but pilna ar puseu?(nes man po truputi tebega]o nuo filtro iki siurblio slangute pilna be jokiu oro burbulu.
  9. einu pabandysiu.ar pasiteisins jie man ar ne parasysiu.
  10. kur tas voztuvelis yra?ar lengvai jis prieinamas?
  11. perk kur ir kiek reikia ipilt tepalo i siurbli?
  12. T25 beda su kuro padavimu,gal galite patarti kas gali but,buvo uzsikises padavimo vamzdelis is bako,ir daznai kisdavosi,tai isvaleu filtrus vamzdukus,isploveu baka,buvo dumblo daug,db sunkei uzsipompuoja,o jej uzpompuoju,uzvedus padirba ir uzgesta .tenka vel pompuot ir nebeuzsipompuoja,gal siurblys kaltas????
×
×
  • Create New...