Jump to content

Nedasijungia 9 pavara


Valius

Recommended Posts

buvo vien del tos verzles ir ardoma ir prie to pacio viskas pakeista o verzle uzvirinta yra.

pries dingstant pavarai kazkas kaip ir suskambejo. bet ne visi dantraciai nauji tai viska nurasiau ant prisidirbimo. bet 9pavaros visi dantraciai nauji. jau keles dezes perinkes dedavau ir vaziuodavau o cia kazkoke nesamone.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va tas srodimas tai daug laiko uzima. bet ten toks jausmas kad nuspjove koki fiksavimo diena ir tas dantratis biski pasislinko ir ten vaiksto ant veleno pirmin atgal. teks lupt dangti ziet. but gerai kad nereiktu kelt kabinos, kol nurengi traukikes laidziukus ir t,t kol poto aprengi isnaujo ir paskuj tai gazas nebetastai sankaba nebeta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai isimti galima greitai bet sujunkti yra problema ir priejimu nera zodziu ranku dauzymas. nebent as kazko nezinau. kaip td sujunkt protingai

O tai koks skirtumas "priejimuos" ardant ar renkant ? Vienas pats , neskubedams per dienike isskiriu , tik atrident ir atgal sustumt, reikia ka kas padedu , nes vienam sunku vienodai privaziuot . Turbut be "raskatkes" , deze jamineji , imetu kelius foto , gal ka iziuresi (cia zmogui gr.dezute , tvarkiau) post-13870-141521841238_thumb.jpg post-13870-141521841243_thumb.jpg post-13870-141521841246_thumb.jpg post-13870-14152184125_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ir as taip pat galvoju skirt kaip tavo foto. bet noriu visur suhermetinti ir naujas tarpines sudet kat paskuj tepalai nekapsetu. bet liga issiaiskinau isleidau tepalus is dezes ir iskrito sratai naujai ideto guolio.

beje turi begiukus stabiliau stovi. as vargstu su libiotkem.

Bet uztai neturiu 'libiodkes' :) ,su begiukais , kaip i patogiau , ir saugiau man taip rodos .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...