Jump to content

Valius

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Valius paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Pakeiciau nauja varikli Bielkiuj. Ar ten iseina atsukti moto valandas iki nulio? Kazkaip butu smagiau paciam. Naujas variklis ir moto val nuliai.
  2. blyn tokiu begiuku reiktu kas pasiulitu nupirkciau
  3. joo begiukai gerai dekuj visiem uz patarimus liga surasta ir pasalinta buvo subires virsutinio veleno guolis nor jis dirbo tik 3 dienas ir ne kazkoks kinietiskas buvo idetas. db gavau rusiska tai laikys 100metu
  4. nu ir as taip pat galvoju skirt kaip tavo foto. bet noriu visur suhermetinti ir naujas tarpines sudet kat paskuj tepalai nekapsetu. bet liga issiaiskinau isleidau tepalus is dezes ir iskrito sratai naujai ideto guolio. beje turi begiukus stabiliau stovi. as vargstu su libiotkem.
  5. tai isimti galima greitai bet sujunkti yra problema ir priejimu nera zodziu ranku dauzymas. nebent as kazko nezinau. kaip td sujunkt protingai
  6. gal tau jau diskatoriaus spiruokles pavargusios bet kazin ar taip buna. kliuti niekur negali nes diskas isistato ten su tuo kaisciu per viduri. jei nudilusios lapkutes. keisk lapkutes keis isminamaji guoli ir butinai pritepk nes ten jie beveik sausi nauji. O sankaba sureguliuot juoku darbas tarp guoliuko ir lapkuciu negali buti didesnis nei per dektuka. suki su raktu varikli su raktu ir reguliuoji. tau tas garsas gali but del to kad lapkutes nevienodai sureguliuotos ir paversk stabziuka. Bet cia rusiska technika jinai turi praleisti tepala turi kazkas karkseti barsketi jei taip nera reiskias kazkas negerai
  7. tai va tas srodimas tai daug laiko uzima. bet ten toks jausmas kad nuspjove koki fiksavimo diena ir tas dantratis biski pasislinko ir ten vaiksto ant veleno pirmin atgal. teks lupt dangti ziet. but gerai kad nereiktu kelt kabinos, kol nurengi traukikes laidziukus ir t,t kol poto aprengi isnaujo ir paskuj tai gazas nebetastai sankaba nebeta.
  8. buvo vien del tos verzles ir ardoma ir prie to pacio viskas pakeista o verzle uzvirinta yra. pries dingstant pavarai kazkas kaip ir suskambejo. bet ne visi dantraciai nauji tai viska nurasiau ant prisidirbimo. bet 9pavaros visi dantraciai nauji. jau keles dezes perinkes dedavau ir vaziuodavau o cia kazkoke nesamone.
  9. Kas zinot kaip pakeisti Jumz pagrindini darbinio Velena? Ar galima per gala ar reikia nuardyti kaip MTZ?
  10. Sveiki. Gal kam buvo atsitike panasiai katik perinkta MTZ deze pora dienu padirbo ir dingo 9pavara. iki puses isijunge ir karke atleidus sankaba ismeta visai kazkas kazkur nedajungia. kitos pavaros viskas ok. dangcio dar nebuvau nuemes bet gal kas zinot kas ten yra.
×
×
  • Create New...