NaujokasJ Paskelbta Kovo 11 Pranešti Paskelbta Kovo 11 Laba diena, MTZ 50 tvarkausi, valant švariai dugną greičių dėžėje radau tokią vieną adatėlę, tarpiniam prie greičių dėžės briaunos radau 3 vnt. adatėlių, zuikio nėra įdėta. Ar tai galėtų būti ZKK guolio adatėlės? Jie lyg 2 vnt dedasi. Bet gal ten trumpesni? Tarpiniam lyg į greičių dėžės pusę neina toks guolis? Jeigu tiek trūksta tai turėtų kažkuris krumpliaratis klibėti ar kaip dėžės prisukta prie tilto laisvumo nesijaus. Gal netyčia čia palikimas nuo buvusio remonto, nes traktorius ne nuo naujo pas mane, tai visų remontų nežinau.
varmas Paskelbta Kovo 12 Pranešti Paskelbta Kovo 12 On 2026-03-11 at 21:53, NaujokasJ pranešimas: Laba diena, MTZ 50 tvarkausi, valant švariai dugną greičių dėžėje radau tokią vieną adatėlę, tarpiniam prie greičių dėžės briaunos radau 3 vnt. adatėlių, zuikio nėra įdėta. Ar tai galėtų būti ZKK guolio adatėlės? Jie lyg 2 vnt dedasi. Bet gal ten trumpesni? Tarpiniam lyg į greičių dėžės pusę neina toks guolis? Jeigu tiek trūksta tai turėtų kažkuris krumpliaratis klibėti ar kaip dėžės prisukta prie tilto laisvumo nesijaus. Gal netyčia čia palikimas nuo buvusio remonto, nes traktorius ne nuo naujo pas mane, tai visų remontų nežinau. Tarpiniam stovi darbinio velenai tokiuose guoliuose, tikėtina, kad iš ten bus NaujokasJ 1
NaujokasJ Paskelbta Kovo 15 Pranešti Paskelbta Kovo 15 Taip, adatėlės visgi buvo iš to guolio kur tarpiniam sukasi darbinis velenas. Tik panašu, kad jos paliktos nuo prieš tai buvusio remonto, nes išėmus veleną matosi, kad visos adatėlės yra. Išimats veleną, iš kitos pusės reikia varžtą atsukti, jis pas mane su nusutktu sriegiu jau, taip būna jiemas ar kas galėjo įtakti tokį veiksma? Veleno šličai čia dar geri?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti