Jump to content

NaujokasJ

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Dzūkija

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

NaujokasJ pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Laba diena, Turiu tokį skutiką, lyg pavadinimas "ab bröderna andersson gjuteri skurup". Sudilo tos guoliavietės, taip tikriausiai galima jas pavadinti, nors ten guolių nėra arba jau nebėra. Internete radau tik pas vieną pardavėja kažką panašaus, kurių ir nėra ir po 300eur buvo. Pas mane regione viena agro parduotuvė, kuri neturi, tai nesinori per visą Lietuvą keliauti nežinant ko reikia. Gal žinot kas tiksliai tokių pardavime turi, arba kuo kitu galima būtų pakeisti? Lėkštės ne ant vienos bendros ašies, ant dviejų.
  2. Žaliu nenoriu tapti, dėl savęs noriu. mtz 50 kažkiek padūmidavo, bet kažkaip netrukdė. Mtz 80 dūminą, lyg toks melsvas dūmas, ir labai kvapas yra. Tai gal kitur problemos ieškoti?
  3. Gal kas dėjosi duslintuvą, kad viduje su filtru būtų kokiu, kad dūmus šiek tiek sumažintų išmetamus į aplinką?
  4. O geriausia naudoti strėlinius noragus? Kiek vienam noragui reikia AG, jaigu gylis 15 cm, arba koks geriausias gylis?
  5. Sveiki, Volas prie noraginio skutiko ką duoda? Koks geriau būna?
  6. NaujokasJ

    Moliugu auginimas

    Ar pavyko rasti supirkėja kas superka moliūgus? Gal pavyko sužinoti koks kiekis?
  7. Laba diena, Kompleksinės ekologinės sistemos veiklos „Neariminės tausojamosios žemdirbystės technologijos“ reikalavimai 54. Pagal šią veiklą parama skiriama už deklaruotus laukus, kuriuose taikomas žemės dirbimo būdas be plūgo (neapverčiant dirvos). Kaip suprantate šį reikalavimą 'Neariminės tausojamosios žemdirbystės technologijos' , be plūgo. Bent kiek aš suprantu su lėkštėmis galima dirbti? Nebūtinai sėjamosios kur iškarto į ražieną sėja?
  8. Laba diena, Ar kas nors yra įdėjas į MTZ 50 perkins variklį? Gal žinot kokie modeliai geriausiai tinka, ar tvirtinimo taškai labai netinka, kaip su sankaba bendrauja? Ar visgi geriau tiesiog MTZ 80 240 variklį dėti (lyg tokiu kodu ten geriausiai tinka) ? Kokie dar galimi įdėti varikliai iš MTZ ?
  9. Galbūt mano atveju ir alkūninį saugiau pasikeisti būtų? Gal pameni kiek tuo laiku už viską gavosi pinigų be darbo?
  10. Tik grupę, turbo kokią dėjai? Daug pridėjo apčiuopiamos galios? Aušinimas lyg turėtų būti? Lengvai pasidaro, kiek žinau, dabar pas mane termostato nėra, galvoju gal gerai būtų įdėti kažkokį, ar nelabai būtinas?
  11. Kažin už tokią kainą nebūna viso MTZ 80 variklio, gal jau papraščiau visą variklį pasikeisti. Aišku jis gali būti pavargęs, čia perinkėjant tai jau gal geriau laikytų. Ar klystu? Arba kokį galingiausią variklį galima įdėti, kad greičių dėžė laikytų ir ratai neišlakstytų į 4 skirtingas puses.
  12. Laba diena, Ar kas nors šioje temoje galėtų man pagelbėti. Turiu MTZ 50 (dar įsidėsiu priekinį varomą tiltą) 1978 metų (pagal dokumentus) su pakaitinimo žvakėmis. Noriu pasiteirauti norint pasidinti galią geriau dėti galvutę MTZ 80, ar visą MTZ 80 variklį? Ar išesmės ten viskas tas pats, tos esminės detalės skiraisi, (galvutė, purkštukai ir dar ten kaikurios dėtalės), o galia bus tapati?
×
×
  • Create New...