Jump to content

Recommended Posts

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Turiu Jumz sena kabina,daug metu stovejes be darbo ,taip vadinamas liaudyje ekskavatorius gerve,ardyti lyg ir gaila, nes neuzvaikytas ,tai noreciau ji perdaryti i darbini.Gal kas turite parduoti visas galines hidraulo traukes,o gal kas yra perdares,gal kokio kito traktoriaus tinka visas galas.jo darbinis velenas yra.

Paskelbta
gal siurblys pasimire,man mtz beleidzaint vandeni i purkstuva pasimire,nors pries tai veike be priekaistu,irg daviaus su paskirstytoju i kita keiciau nieko,tai pakeiciau siurbli

apacioj tepalo bako yra sietukas.tikriausei niekad nevales issivaluk ir veiks...pas mane dektuku buvo plauku ir visokio sud.o...tikriausiai nuo kolkozo nevalytas buvo..

• po 4 savaičių...
Paskelbta
Turiu Jumz sena kabina,daug metu stovejes be darbo ,taip vadinamas liaudyje ekskavatorius gerve,ardyti lyg ir gaila, nes neuzvaikytas ,tai noreciau ji perdaryti i darbini.Gal kas turite parduoti visas galines hidraulo traukes,o gal kas yra perdares,gal kokio kito traktoriaus tinka visas galas.jo darbinis velenas yra.

o kaip ta strele gerai te su ja? as turiu jumz 6 kl transportini ir noretau padaryt pakroveja...jei te pas tave viskas gerai galim bendradarbiaut?/

Paskelbta
reikia pagalbos, snd nei is sio nei is to prapuole hidraulika, kas galetu but? galvojau skirstytuve voztuvas uzstrigo, isemiau, praploviau, vistiek nera :(

pažiurėk gal siurblys išsijunges.

manau pakeisk dezute ir kokiem 3 metam pamirsi bedas ji kainuoja nuo 280 iki 350lt...jei patinka remontuot tai ir toliau ieskok po sik.a smegenu

Paskelbta
reikia pagalbos, snd nei is sio nei is to prapuole hidraulika, kas galetu but? galvojau skirstytuve voztuvas uzstrigo, isemiau, praploviau, vistiek nera :(

pažiurėk gal siurblys išsijunges.

manau pakeisk dezute ir kokiem 3 metam pamirsi bedas ji kainuoja nuo 280 iki 350lt...jei patinka remontuot tai ir toliau ieskok po sik.a smegenu

tai dezute pries 2 metus buvo keista, bei esu jau padares seniai, kelia puikiausiai

• po 3 savaičių...
  • po 5 savaičių...
Paskelbta
sveiki noriu paklausti, pastoviai blokuojasi ratai ,blokatoriaus pedalas laisvas tarsi nuluzes kaip lengviau sita beda pasalint

koks traktorius ir kokia blokiruote priverstine ar ne ?

jumzas 80metu opedalas nuspaudziamas kai nuspaudi turetu blokuot o dabar tusciai spaudzia

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Nusipirkau ekskavatoriu jumz ir man su juo važiuojant pradėjo tratėt braškėt prie sankabos.Ir jokio skirtumo ar sankaba išminta ne vistiek bilda,pavaros junginėjasi gerai.Tai kokia liga?

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...