Jump to content

Rimantas1

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Rimantas1 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sutinku visu 111 procentų. Va nesenai kaimiuke perrinkau D-21 T- 16 likiniam, ir deja išmaišiau visą Dzūkiją, bet taip ir neradau stūmoklių su dviem tepaliniais žiedais. Nori pirk – prašom, bet visą komplektą su cilindrais, o kam man jų reik ?? Ir tai Lytagroj tik parveš gal būt, Miroslave parveštų tiksliai, bet po kokios savaitės ar dviejų, Ordo sakė D-21 neturi, kai paklausiau D-37 turi , bet irgi tik po vieno tepalinio žiedo...
  2. Net pačiam pasidarė įdomu tiksliai prisimint, kiek daug jie skirias. Jau stipriai primiršęs, tai kad vėjų neprirašyčiau, teko ištrauk iš lentynos spėjusią apdulkėt literatūrą ir pasitikslint . D-37 (trys modifikacijos) ir D-144 Alkuninio veleno sukimosi dažnis Vardinis 1800 ir 2000 Cilindrų skersmuo 105 abiejų Stūmoklio eiga 120 abiejų Variklio darbinis tūris 4,15 abiejų Suspaudimo laipsnis 16,5 abiejų Lyginamasis degalų sunaudojimas g/AG-h 185 ir 180 Vardinė galia AG 50 ir 60
  3. Jo jo, jei pavasary pakabinsi kultivatoriuką + freza + bulviųsodinama + runkelių sėjama, vasara kabinsi kaupiką + šienapjovę + grėblį + vartytuvą ir t.t. iki žiemos, tai po metų keisi gumytes.
  4. sureguliuoji pagrindinės sankabos lopeles. Tarpelis tarp išminamo guolio ir lopelės 2-3mm. Padarai visus tarpus vienodus, na visų trijų lopelių tarpus vienodus. Tada užverži darbinės sankabos reguliavimo varžtą iki galo ir atleidi 1,5 apsukimo. (Taip padarai su visais trimis varžtais vienodai). Kaip yra trys lopelės pagrindinės sankabos, taip yra trys varžtai darbiniai sankabai. Va prasukdamas variklį, pasistatai lopelę, ją sureguliuoji, tada suki variklį kol pasirodo kita lopelė ir taip visas tris lopeles. Tada analogiškai reguliuoji darbinio veleno varžtus. Sėkmės. P.s. 1 cm, tai turėjo sankaba stipriai vest. Manau, kad žiūrėjai tik vieną lopelę, neprasukai variklio ir nepatikrinai kitų dviejų lopelių. Tos turėtų būt užverštos. Priešingu atveju turėjo sankaba labai stipriai vest... Ir dar šios dvi sankabos dirba tokiu principu, kai nuspaudi vieną sankabą (išretini), tuo metu stipriau spaudžia kitos sankabos diska. Tai jei pagrindinė sankaba per daug laisva - darbinio per daug užveršta. Va Tau ir buksuoja darbinio sankaba. Jei lopelės užverstos, tada pastoviai suks išminama guolį..., sankaba buksuos...
  5. Na jau čia lyginat pirštuką ir b*b*ką , kur sintetinė alyva ir kur mineralinė . Aišku sintetinė dddaaaauuuugggg kartų geriau, bet... su sąlyga, kad motoriukas tepalo "nelaisto". Priešingu atveju, gausis auksinis variantas . Taip, jos mažiau sudegins+ mobil delvac mx 10w-40 mažiau terš variklį+ lengviau šalta užvesi ir t.t.
  6. Plastmasinių žiedų išmest negalima .
  7. Rimantas1

    JUMZ

    Žiūrėk ar nelenkta įjungimo šakutė...
  8. Na "užmušt" galima bet kokią techniką..., bet importiniai mtz'okai padaryti daug kokybiškiau, tai FAKTAS.
  9. DT 20 tinka visa grupė nuo DT54, tik gilzė nuo DT54 per ilga, tai tekintojas ją nesunkiai patrumpis. Ir ne tik grupė, daug kas iš variklio DT54 tinka DT20.
  10. "Pakinkyk" T-40 arimui, o paskui kultivavimui ir suprasi, kad iki MTZ kaip iki mėnulio pėškom . Tuoj apsipils tapalais, pradės mest mėlyną dūmą ir variklio kapitalinis garantuotas . Tiesa, nekalbu apie tai, jei galvoji priekabą tasyt su oriniais stabdžiais ir t.t. P.s. Miške - TAIP, dvitiltis T-40 nepakeičiamas.
  11. Na jei su aliuminėm yvorėm.... tai taip , toks siurblys negali ilgai dirbt...
  12. Labas, senokai teko kruštis su T-40, bet kiek prisiminsiu, patarsiu... „Buksuot sankaba“ gali: 1. Nėra laisvos pedalo eigos; 2. Perdaug užveržti darbinio sankabos reguliavimo varžtai; 3. Patenka tepalas ant sankabos disko; Nelabai tikiu, nes tada turėtų patekt ir ant pagrindinio sankabos disko... 4. Sulūžo sankabos disko ferido; 5. Susilpnėjusios arba sulūžę spaudžiamosios spyruoklės; Ką daryt? Bandyt nuo lengviausio, darbinio pedalas turi 35-45 mm laisvą eigą?? Pedalo laisva eiga, reguliuojama keičiant traukės ilgį... Sankabos reguliavimas: pirmiausiai sureguliuoji pagrindinės sankabos lopeles. Tarpelis tarp išminamo guolio ir lopelės 2-3mm. Padarai visus tarpus vienodus. Tada užverži darbinės sankabos reguliavimo varžtą iki galo ir atleidi 1,5-2 apsukimo. (Taip padarai su visais trimis varžtais vienodai). Tiksliai nepamenu, bet atrodo turi atleist 1,5 apsisukimo, 2 apsisukimus atleidus - sankaba gali vest, atleidus 1,5 apsisukimo - sankaba gali "buksuot". Ai ten nėra sunku pasireguliuot.... pabandysi ir atsireguliuosi. Sorry, nepamenu tiksliai, bet atrodo, kad 1,5 apsisukimo. Sėkmės.
  13. Šiaip kas dirbat su "bulbašais", tai nėra sudėtinga pasidaryt "išskyrimo" bėgius. Vo tada, tai jokių problemų skiriant belarusą. Jeigu kam įdomu, galiu pafoktin + aprašyt ir sumest įtinklapį visą manualą. Na, pagaliau dasigavau iki draugučio Čia iš priekio ir iš šono. Reikia pasidaryt du tokius vežimus, pasidaryt bėgius (bėgių plotis pagal vežimėlių ratus, o ilgis.... nuo 1.80m iki kiek norit...). Sėkmės. http://narod.ru/disk/22673215000/1.jpg.html http://narod.ru/disk/22673243000/2.jpg.html
  14. Nežinau, bet man asmeniškai T-40, tai "dusulys", dar kultivatoriaus nemato, o jau dūsta.... . Jau geriau MTZ 52 - MTZ 82, o jei dar iš Vokietijos... .
  15. Perki rem komplektą vairo kalonėlei, ten rasi visas gumas. Kainuoja apie 18-20 LT.
×
×
  • Create New...