Jump to content

kiauliu racijono statymas


mikaszzz

Recommended Posts

gal yra kompine kazkokia programa,pagal kokius kriterijus juos statote.NEUZPYKITE klausiu nes viskas idomu kas susia su kiauliu serimais

Yra marios tų programų... Į lietuvių išversta Hybrimin Futter 2008 (kažkur 3000 Eur) yra pernai metų ekselinė amerikiečių programa kurios supratimui reikia perskaityti 400 pusl knygą angliškai (nutrient requirement of SWINE NRC 2012, kainuoja 500 lt parsisiųsti iš www.nap.edu) danai turi savo programas.... Reikėtų dar apie fermentų veikimą ir veikimo sąlygas šį tą žinoti, arba premiksą pirkti iš tų kurie tai išmano ir paties žaliavų rodiklius ištyrę.....na, ir t.t... ir t.p.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

seip labai pastebejau protingai sneki,gal zotechnikas buves ar esamas?kaip manai melasas kiaulem gerai?

Aš nei buvęs nei esamas zootechnikas... Aš jau daug metų (netoli trisdešimt) šėrikas....

Melasa- cukrus, taigi kažkiek gerai.. Kiek tas kažkiek, reikia skaičiuoti, nes nuo cukraus didės lašinių procentas skerdienoje, bet, manau, penimoms kokius 0,3 kg dienai galima šerti...arba bandyti į geriamą vandenį..

Kolega Grazbek rašė, kad šeria, tai gal jo paklauskit...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Daug niuansu su melasa pliusai pigus daiktas minusai daug žaidimo.Vasara kai šilta bandau žaisti tik problema ta kad nelabai yra jos vasara.Penimom skiedžiu su vandeniu viena dalis melasos dvi vandens vanduo turėtu buti ne iš šulinio bet truputėli išiles sakykim koki dvylika ir daugiau laipsniu min.Kai turiu nuotaikos maišau paršeliams tiesiai i maišytuva prieš tai konteineri pašildes su raketa nes nepasiduoda kitaip.Nors šiuo metu nusispjoviau i ši užsiėmima ir priešstarterini ir starterini pašara paršeliu dedu gryna cukru ir smarkiai galvos dėl to nesuku.Panašiai iki keturiu proc. cukraus dedu.Penimom melasos skaičiuodavau kažkur apie puse proc.

P.s.Ir dar jaunasis kolega labai mėtaisi ir baisiai nepastabus esi.Ir truputėli pagarbos ne bratvos susirinkime esame. :lol: pease

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nl supratau kam as ta nepagarba rodau? :eusa-think: manau klisti sioje vietoje :eusa-naughty: beto dekui uz patarima del melaso.tik reik skaiciuot ar cukrus ar melasas pagal kaina
Matai aš čia nepiktai bet nei aš su tavim nei tuo labiau pienmėgys kiauliu kartu neganėme tai bent jai jau klausi dislokacijos vietos buk malonus ir parašyk bent jau "iš kokio rajone esate'' o ne" iš kokio esi rajono ".Juk realiai aš tai gal ir vienmetis su tavim bet pienmėgys itariu už tave min ketvirčiu amžiaus viresnis.Kapiš.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ko jus cia kaip mazi vaikai kariaujat? jei ten kazkuris pareiske kad ketvirciu amziaus vyresnis, tai labai deretu ta ir parodyt. zmogus paklause klausimo tai ir atsakykit jei galit atsakyt, jei ne tai maziau kabinekites kas kaip paklause klausimo. ponu cia nera, visi lygus, nes visi atejo pasisemt patirties. jei kazkas zino daugiau uz kita, tai dziaukites galedami padet, o ne saipykites is to kuris nera visazinis. vis tas lietuviskas mentalitetas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...